Agenda

PXL-Infodag

4/07/2017
PXL-Congress (gebouw D, Campus Elfde Linie)

WELKOM

Kom naar onze infodag en overtuig jezelf van ons enorme studie-aanbod en de leuke sfeer in onze hogeschool! Een goede studiekeuze kan je immers beter maken als je ter plaatse komt kijken. Onze lectoren staan klaar om je alle mogelijke informatie te bezorgen over onze basis- EN vervolgopleidingen (postgraduaten en banaba's), over studeren aan Hogeschool PXL (studentenbegeleiding, studievoortgang, internationalisering, enz.), en over onze studentenvoorzieningen (studiefinanciering, sport, mobiliteit, huisvesting, enz.).
Tijdens deze infodag kan je ook informatie vragen over de HBO5-opleidingen. Hogeschool PXL werkt voor deze opleidingen samen met een aantal partners: PCVO Limburg, CVO-STEP, CVO De Oranjerie en PIVH.

We voorzien ruimte en tijd om van gedachten te wisselen met de lectoren / docenten.

Tijdens deze infodag kan je je inschrijven voor academiejaar 2017-2018!

REGISTREER JE

Om je goed te kunnen informeren over onze infodagen en je te kunnen helpen bij je studiekeuze, vragen we om je te registreren voor deze infodag.

WAAR?

Alle opleidingen en diensten staan ter beschikking in één gebouw: PXL-Congress, Elfde-Liniestraat 23A in Hasselt, verspreid over de gelijkvloerse, eerste en tweede verdieping.

PROGRAMMA

15.00 uur: Start van de PXL-Infodag
15.15 uur: Verwelkoming door Algemeen Directeur Ben Lambrechts
15.30 uur: Doorlopend informatie over de opleidingen en studeren aan Hogeschool PXL
20.00 uur: Einde van de PXL-Infodag - PXL-Café open


Kan je er niet bij zijn? Kijk dan even naar de data van onze andere infodagen.

PXL-Infodag: ook voor levenslang leren

Afgestudeerd ben je nooit ... Hoe professioneel, innoverend en ondernemend je ook bent, een upgrade van je diploma opent perspectieven. De professional van vandaag leert levenslang en levensbreed!

Hogeschool PXL is een multidisciplinair kenniscentrum met bijzondere aandacht voor levenslang leren. Samen met de verschillende sectoren werken we aan je competenties in functie van je carrièreplanning die onderbouwd wordt door de wensen en vragen uit de praktijk.

Tijdens onze infodag van 4 juli 2017 zetten we onze vervolgopleidingen extra in de kijker. We hebben een breed aanbod aan bachelor-na-bachelor (banaba), postgraduaten en kortlopende opleidingen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen!

We nodigen je graag uit op deze infodag. We maken je wegwijs in het volledige aanbod aan vervolgopleidingen. Per departement staan de coördinatoren van de banaba's en postgraduaten je te woord voor meer uitleg.

Om 18.30 uur kan je een infosessie bijwonen over het postgraduaat Cultuureducator en om 19.15 uur kan je een infosessie bijwonen over het nieuwe postgraduaat Gebouwbeheer.

Tijdens deze infodag kan je je ook inschrijven. Om dit vlot te laten verlopen, kan je hier al voorinschrijven.

Kun je er op 4 juli 2017 niet bij zijn, noteer dan zaterdag 9 september 2017 in je agenda!

Wil je nu al meer info over levenslang leren, neem dan contact op met Sara Weerts, adviseur levenslang leren op het telefoonnummer +32 (0)11 77 56 69 of op het mailadres sara.weerts@pxl.be.

 

Contactpersoon

Caroline Stevens

Caroline Stevens


+32 11 77 55 25

caroline.stevens@pxl.be