Selecteer "Alle cookies accepteren" als u akkoord gaat met het opslaan van essentiële cookies, analytische cookies, marketingcookies en social media cookies. Door op "Cookie-voorkeuren aanpassen" te klikken kan u uw voorkeuren beheren. Cookiebeleid

Essentiële cookies
zijn noodzakelijk voor een normaal bezoek aan de website om puur technische redenen. Aangezien dit een technische noodzaak is, hoeven we u alleen op de hoogte te stellen van deze cookies, en worden ze geïnstalleerd bij het bezoeken van de website.

Analytische cookies
houden bij hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld om het verkeer op de website te meten of hoe vaak een pagina wordt geraadpleegd. We gebruiken deze informatie om de gebruikerservaring en prestaties van onze website en diensten te analyseren. Voor het plaatsen van deze cookies zullen wij uw toestemming vragen.

Marketingcookies
verzamelen informatie om relevante gesponsorde inhoud over onze producten en producten die door derden worden aangeboden te leveren. Ze volgen gebruikers op onze website om op basis van hun voorkeuren advertenties te tonen die relevant en interessant zijn voor onze bezoekers. Deze cookies worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Social media cookies
worden gebruikt wanneer u informatie deelt via een deel knop voor social media op onze website, of wanneer u social media content raadpleegt via onze website, bijvoorbeeld bij het bekijken van een Vimeo-filmpje. Voor het plaatsen van deze cookies is uw toestemming vereist.

Cookie-voorkeuren aanpassen

Verbouwing catering Campus Diepenbeek

Vernieuwing catering en herinrichting restaurant en studentenruimte Campus Diepenbeek

Binnenkort, op maandag 3 april 2017, starten de verbouwingswerken op Campus Diepenbeek. Het PXL-restaurant en de studentenruimte (uitbreiding atrium) worden er heringericht en vernieuwd, het restaurant krijgt een open keuken. Beide ruimtes bieden een capaciteit van 408 zitplaatsen (ongeveer 100 zitplaatsen meer dan in het huidige restaurant).

Waarom verbouwen we?

PXL-Catering heeft als doel een 'state of the art catering' binnen de hele hogeschool te realiseren. Concreet wil men op elke locatie inspelen op de noden van de hedendaagse student. Er wordt daarbij rekening gehouden met het consumptiepatroon per campus, waarop dan het aanbod wordt afgestemd. Rode lijn doorheen de PXL-Catering is het aanbod van verse kwalitatieve groenten- en fruitbereidingen in een concept van een open keuken, waardoor er een groter sociaal contact ontstaat tussen de doelgroep en de aanbieder met als resultaat een hogere belevingstevredenheid op de campus.

Zowel de keuken op Campus Diepenbeek als deze op Campus Vildersstraat worden aangepakt. Beide keukens dateren nog uit een vorige generatie catering waarbij een lijnbuffet centraal stond met een beperkt aanbod. Er werd eerst voor Campus Diepenbeek gekozen omdat de complexiteit van de keuken op Campus Vildersstraat meer voorbereidend werk vraagt.

De verruiming en vernieuwing van de aansluitende studentenruimte wordt in één beweging met deze werken meegenomen.

Bedoeling is om tegen september 2017, bij de start van het nieuwe academiejaar, rond te zijn met deze werken.

Hoe zal het vernieuwde restaurant en de nieuwe studieruimte eruit zien?

Enkele impressies:

Tijdelijk geen warme maaltijden

Onze (junior-)collega's van Campus Diepenbeek (departement PXL-Tech) zullen de warme maaltijden even moeten missen. De keuken sluit vanaf maandag 27 maart 2017 ter voorbereiding van de werken.

PXL-Catering laat hen uiteraard niet in de steek: de broodjesbar blijft enkele meters verderop operationeel en er worden nog koude schotels, croques, panini's en soep geserveerd. Ze zijn uiteraard ook van harte welkom in de andere PXL-restaurants.

Ook dit tijdelijke resultaat ziet er alvast mooi uit, zo zagen we op Facebook!