Log-IC

Het Expertisecentrum PXL Log-IC (Logistics Intelligence Center) is een neutrale dienstverlener en de referentie voor bedrijfsprofessionalisering op het vlak van supply chain en logistiek. PXL Log-IC ondersteunt u met objectief en gespecialiseerd advies om zowel uw interne als externe logistieke flows te verbeteren. Slimme en efficiënte logistieke processen vormen immers een essentiële schakel in uw innovatietraject.

PXL Log-IC biedt maatwerk voor ieder bedrijf en vertaalt een gedegen behoefteanalyse in een praktijkgerichte oplossing: van de optimalisatie van de hele supply chain, over de selectie en implementatie van logistieke softwarepakketten tot de (her)inrichting van het volledige warehouse.
Daarnaast biedt PXL Log-IC expertise en advies op vlak van Business Continuity Plan (BCP) en ISO9001:2015. Tot slot kunnen logistieke professionals hier terecht voor gespecialiseerde trainingen en opleidingen op maat.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een mogelijke samenwerking met PXL Log-IC en een vrijblijvend kennismakingsgesprek wensen, kunnen via bart.carlens@pxl.be (onderzoekshoofd Log-IC) meer informatie bekomen.

INTERESSE IN ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE?

De Hogeschool PXL werkt momenteel samen met de Universiteit Hasselt aan het uitwerken van een TETRA-projectaanvraag rond het gebruik van Artificiële Intelligentie in de voedingssector. In het kader van Covid-19 heeft het VLAIO beslist dat geïnteresseerde voedingsbedrijven GRATIS mogen deelnemen aan het project. Er wordt enkel een intentieverklaring gevraagd. Meer info vindt u hier.

Expertise

Bedrijven kunnen bij PXL Log-IC terecht voor:

  • supply chain optimalisatie
  • selectie en implementatie van bedrijfssoftware
  • change management
  • warehouse (her-)inrichting
  • ERP SAP Business One met PDX WMS, ERP SAP All-in-One en ERP/CRM Odoo
  • gespecialiseerde trainingen voor logistieke professionals

Output

Editor, verantwoordelijke uitgever van publicatie, proceedings of wetenschappelijke boeken (ISBN/peer reviewed)

Voordracht op nationaal wetenschappelijke congressen of studiedagen met extern doelpubliek en minimale vermeldig in uitnodiging of abstract

Contact

Bart Carlens
onderzoekshoofd
Tel: +32 11 77 54 81

Medewerkers

Brenda Wilmots
Carla Vreys
Luc Geukens
Pieter Boutsen