Jobevent

Hogeschool PXL organiseert jaarlijks een jobevent in samenwerking met VOKA - Kamer van koophandel Limburg.

Met dit jobevent wil Hogeschool PXL de laatstejaarsstudenten maximale kansen bieden om een eerste job te vinden.  Het is ook een unieke kans voor alle andere studenten om goede contacten te leggen voor het vinden van een stageplaats of een bijverdienste als jobstudent of werkstudent!

Op woensdag 12 februari 2020 verwelkomen we u graag tussen 13.00 en 16.00 uur in PXL-Congress - Elfde-Liniestraat 23a (gebouw D) te 3500 Hasselt.

Waarom

  • De studenten van Hogeschool PXL zijn gegeerd op de arbeidsmarkt.  Om hun kansen in een eerste goede tewerkstelling te maximaliseren willen we het afstuderend talent voorstellen aan diverse bedrijven, instellingen en organisaties.
  • Via het jobevent kunnen onze studenten en andere geïnteresseerden op 1 dag op 1 plek heel wat verschillende bedrijven uit diverse sectoren ontmoeten.
  • Persoonlijk contact op het jobevent maakt dat een sollicitatie-ervaring verloopt in een iets lossere en informele sfeer.

Doelstellingen

  • Studenten en andere geïnteresseerden die de arbeidsmarkt gaan betreden laten kennismaken met een zo groot en divers mogelijk aantal potentiële werkgevers.
  • Samenbrengen van stagecoördinatoren, studenten en bedrijven die stageplaatsen  in te vullen hebben.
  • Netwerken en toenadering tussen bedrijfsleven en de opleidingen van onze hogeschool stimuleren.

Programma

08.00u. - 11.30u. - opbouw standen

11.30u. - 13.00u. - aperitief & lunch

13.00u. - 16.00u. - jobevent

16.00u. - 18.00u. - netwerkreceptie

Met speciale dank aan onze eventpartners

     
     
     Contactpersoon

{this.field(title)}

Johnny Dosquet


event coördinator

+32 11 77 57 07

johnny.dosquet@pxl.be