Infodag levenslang leren

PXL-Infodag levenslang leren

5 juli 2016 – PXL-Congress


Afgestudeerd ben je nooit ... Hoe professioneel, innoverend en ondernemend je ook bent, een upgrade van je diploma opent perspectieven. De professional van vandaag leert levenslang en levensbreed!

Tijdens onze infodag van 5 juli 2016 zetten we onze vervolgopleidingen extra in de kijker. We hebben een breed aanbod aan bachelor-na-bachelor (banaba), postgraduaten en kortlopende opleidingen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen!

We nodigen je graag uit op deze infodag. Via infosessies kom je meer te weten over enkele postgraduaten. Sara Weerts maakt je graag wegwijs in het volledige aanbod aan vervolgopleidingen. Per departement staan de coördinatoren van de banaba's en postgraduaten je ook graag te woord voor meer uitleg.

Programma

Van 15.00u tot 20.00u is er doorlopend info over het aanbod aan vervolgopleidingen aan de stand levenslang leren en bij de desbetreffende departementen. Infosessies door coördinatoren/docenten/alumni:

    

18.00u-18.30u:

 

 

18.30u-19.00u: 

 

 

19.00u-19.30u:

 

 

19.30u-20.00u: 

postgraduaat Sportmanagement

permanente vorming EPB-verslaggever

 

postgraduaat Cultuureducator

postgraduaat Integraal Innovatief Duurzaam (ver)Bouwen

 

postgraduaten Autisme, methodische benadering + Auti-coach 

postgraduaat Energy Efficiency Services

 

postgraduaat Deskundige niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

postgraduaat Projectmanagement

Tijdens deze infodag kan je je ook inschrijven. Om dit vlot te laten verlopen, kan je hier al voorinschrijven.

Kun je er op 5 juli 2016 niet bij zijn, noteer dan zaterdag 10 september 2016 in je agenda!

Wil je nu al meer info over levenslang leren, neem dan contact op met Sara Weerts, adviseur levenslang leren op het telefoonnummer +32 (0)11 77 56 69 of op het mailadres sara.weerts@pxl.be.