10 troeven

De 10 troeven van PXL-Congress

1. Multifunctionele infrastructuur met modern comfort

PXL-Congress bestaat uit 1 multifunctionele binnenstraat, 7 congres- en vergaderzalen en een restaurant. Daarnaast biedt PXL-Congress u 'state of the art' voorzieningen en een moderne inrichting. Of het nu gaat om een vergadering voor 10 personen of een beurs met duizend bezoekers, PXL-Congress is daarvoor de ideale locatie. Bovendien combineren we onze moderne faciliteiten met professionele ondersteuning bij het plannen, organiseren en uitvoeren van uw evenement.

2. Audiovisuele apparatuur (geluid, projectie & smartboard)

Een vergadering, bedrijfspresentatie, congres,... Elk event vereist een unieke audiovisuele configuratie! Ook andere factoren spelen een rol, zoals locatie, aantal deelnemers en de manier waarop gepresenteerd of gedebatteerd wordt. We denken ook aan de wensen van de sprekers en het panel, de integratie van video en powerpoint presentaties. De accommodatie van PXL-Congress beschikt over de standaard audiovisuele apparatuur die nodig is voor de organisatie van uw event. Indien er extra noden of specifieke wensen zijn doen wij hiervoor beroep op een externe partner. Deze partner staat in voor een vlekkeloos event, en zorgt ervoor dat uw presentatie zonder onderbrekingen of storingen kan overgebracht worden naar uw publiek.

3. Topkwaliteit catering op maat (ontbijt, lunch, receptie, ...)

Door jarenlange kennis en expertise is de catering op elke locatie in staat om uw culinaire wens naar volle tevredenheid in te vullen. Met als resultaat een memorabele ervaring, waar nog lang over wordt nagepraat. Onze catering loopt voorop als het gaat om culinaire trends. Wij bieden u en uw gasten een inspirerende smaakbeleving, waarbij rekening wordt gehouden met uw voorkeur voor vegetarische en/of biologische gerechten. Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten, en dat proeft u!

4. 100 laptops en een draadloos netwerk

De Hogeschool met de laptop is meer dan 10 jaar onze slogan geweest! We verhuren +/- 100 laptops. Met dit aanbod willen we jou aan voldoende computers helpen bij de organisatie van een evenement, project, studiedag, kortdurende opleiding, ... De laptops werken heel vlot met Windows 7, Office 2010, Adobe, Internet, ... Dit kan handig zijn voor een ICT-event, -opleiding of een creatieve workshop. Indien gewenst kan er speciale software worden geïnstalleerd of technische ondersteuning worden geboden. Op aanvraag kunnen we ook iPads aanbieden!

Hogeschool PXL, De Hogeschool met het (draadloze) netwerk! PXL-Congress beschikt over een uitgebreid WiFi netwerk voor al haar bezoekers op alle locaties. Geen event of organisatie is hetzelfde. Alhoewel het standaard productenpakket van PXL-Congress vrij uitgebreid is, kan het voorkomen dat maatwerk nodig is. Dit kan variëren van een event dat volledig door de PXL ICT afdeling wordt ingevuld, tot een event dat door uw eigen team (al dan niet ondersteund door PXL) haar eigen infrastructuur aanlegt. 

5. Ontmoetingsplaats voor ondernemers en studenten

In PXL-Congress - Altijd wat te beleven! PXL-Congress is een inspirerende (fysieke) leer, steun- en ontmoetingsplaats voor studenten, ondernemers en docenten. Daar vindt ontwikkeling, interactie, synergie, uitwisseling van ervaring/kennis en onderzoek op het gebied van ondernemerschap plaats. Klik hier om de PXL-Congress agenda te raadplegen of breng eens een bezoek aan PXL-Catering!

6. (Ruime) en gratis parking

U kunt gratis gebruik maken van onze ruime parking. Bij grote publieksevents of op drukke dagen (dinsdag en donderdag) adviseren wij u gebruik te maken van de aangrenzende, openbare parkeerterreinen. Volg de bewegwijzering of de richtlijnen van de parkeerwachters naar een vrij plekje. Klik hier voor het PXL parkingplan. 

7. Constructieve en structurele samenwerking met de stad Hasselt, de Provincie Limburg en andere partners

Om competentiegericht op te leiden en succesvolle events te organiseren, zijn goede partnerships een must! PXL-Congress werkt actief aan haar, en dus ook jouw netwerk. Prominenten binnen en buiten Limburg kennen en waarderen daarom PXL-Congress. We kennen onze wegen binnen het provincie-, stadsbestuur en overheden. Deze partnerships garanderen je een uitstekende (start)positie voor de organisatie van uw event!

8. Hoofdstad van de smaak op wandelafstand

Hasselt is de Hoofdstad van de Smaak. Een stad die zich laat zien, voelen, ruiken en proeven. Het centrum van de stad Hasselt ligt op nog geen kilometer verwijderd van het congrescentrum, wat sterk de publieke belangstelling bevordert. De charme en de troeven van de stad leveren hiervoor het bewijs: een verrassend shoppingaanbod, smaakvolle eetgelegenheden, originele speciaalzaken, gezellige logeeradressen en prikkelende cultuurhuizen. Kortom, een stad van en voor levensgenieters. En dit allemaal op een handige wandelafstand! Ben je benieuwd naar wat Stad Hasselt nog meer voor jou in petto heeft?

9. Ideale Euregionale ligging (op het kruispunt met Nederland, Duitsland en Luxemburg) en vlot bereikbaar

PXL-Congress is in België perfect strategisch gelegen op het kruispunt met Nederland, Duitsland en Luxemburg en vlot bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. Het centrum van de stad Hasselt ligt op nog geen kilometer verwijderd van het congrescentrum. 
Het overzichtelijke net van toegangswegen, in combinatie met eigen parkeermogelijkheden, zorgt voor een vlotte doorstroming bij de aanvang en het einde van grote activiteiten. Bovendien voorzien we een vlotte aansluiting op het openbare bus- en treinverkeer en kunnen ook taxi’s, fietsers en mindervaliden op onze optimale organisatie rekenen. PXL-Congress ligt op Campus Elfde Linie, die ligt aan de grote ring van Hasselt, aan de de kruising van de Gouverneur Verwilghensingel en de Elfde-Liniestraat. Klik hier voor het PXL routeplan. 

10. Dynamisch team voor organisatorische en technische ondersteuning

Een congrescentrum is een plaats waar er altijd iets te beleven valt! Het dient beheerd te worden, geanimeerd, gedynamiseerd door competente mensen. Deze laatsten, die in PXL-Congress samengebracht zijn, onthalen u, geven u raad en ondersteunen u bij de organisatie van uw event... Welkom en contacteer ons!