Dag van de leraar

Op deze ‘Dag van de leraar’ met als thema ‘waarderend en verbindend onderwijs’ is iedereen uit het kleuter-, lager en secundair onderwijs van harte welkom. Na een optioneel ontbijt starten we plenair met een welkomstwoord en de keynote van Ronny Vanderspikken, coach onderwijs en leiderschap i.s.m BsideS en Schoolmakers. Aansluitend kan u kiezen uit verschillende sessies voor het basis- en secundair onderwijs.

Waarderend en verbindend leren (positive education) gaat over het beste in onszelf en de anderen naar boven halen. Thema's als 'gaan voor wat je waardevol vindt', 'denken in mogelijkheden' en 'positief groei-en leerklimaat' komen aan bod. Het is het soort leren dat naast vakkennis en -bekwaamheden expliciet werkt aan vaardigheden die belangrijk zijn voor het leven, leren en werken in onze nieuwe en steeds veranderende wereld.

Ronny richt zich binnen BsideS op ‘lerende organisaties’ en leiderschap binnen onderwijs. Zijn ruime ervaring en expertise als leerkracht, coördinerend directeur, innovatiecoach en procesmanager zet hij in in functie van sterker ‘onderwijs‘.

Hij is gecertificeerd AI coach en behaalde de Master CIGO (consultancy in groepen en organisaties)’.

Bron: www.bsides.be

Doelgroep: Leerkrachten en directies kleuter-, lager en secundair onderwijs

Datum: Zaterdag 5 oktober 2019 | 09.00u - 12.00u

Locatie: PXL-Congress - Elfde Liniestraat 23a (gebouw D) - 3500 Hasselt

Contact & inschrijven: Koen Vandenhoudt, coördinator levenslang leren PXL-Education, koen.vandenhoudt@pxl.be. Graag online inschrijven via de site https://bit.ly/2kCbU7u

Deelnameprijs: Gratis maar inschrijven is verplicht.