Hoe op een warme en kordate manier feedback geven aan studenten?

Bij het begeleiden en evalueren van studenten of stagiairs is het geven van feedback een belangrijk instrument. Studenten hebben nood aan eerlijke, correcte feedback en dit zowel over positieve aspecten als over werkpunten. Dit avondseminarie geeft leerkrachten, docenten en stagebegeleiders inzicht in de wereld van communicatie en reikt handvatten aan om op een effectieve manier duidelijke feedback te verwoorden, rekening houdend met de context van de student. Er wordt stilgestaan bij de valkuilen die begeleiders tegenkomen en er worden tips aangereikt om deze te omzeilen. Ook het belang van het geven van schriftelijke feedback komt aan bod.

Deze workshop wordt begeleid door Annemie Pachen. Zij is coördinator levenslang leren voor het departement Healthcare en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het doceren van communicatie en het geven van feedbacktrainingen.

Doelgroep: Dit avondseminarie richt zich naar leerkrachten, docenten, mentoren en stagebegeleiders, die studenten begeleiden in het secundair of hoger onderwijs.

Datum: Dinsdag 1 oktober 2019 | 19.00u - 22.00u

Locatie: PXL-Congress - Elfde Liniestraat 23a (gebouw D) - 3500 Hasselt

Contact & inschrijven: Annemie Pachen, vormingscoördinator PXL-Healthcare, annemie.pachen@pxl.be, +32 (0) 499 64 31 33

Deelnameprijs: € 30 (onthaal- en pauzekoffie inbegrepen)