Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker voor uw bedrijf of organisatie?

Om de binding met scholen, organisaties en bedrijven te versterken en tevens internationale kansen en carrière begeleiding te bieden, is Hogeschool PXL een innovatief Career Center gestart in samenwerking met JobTeaser.

Op het PXL Career Center ( https://www.pxl.be/samenwerken) vinden studenten en alumni alles omtrent carrièrebegeleiding en oriëntatie. Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen zij vacatures, stages en studentenjobs vinden die overeenkomen met hun eigen profiel en wensen. De mobiele app maakt het mogelijk om te solliciteren on-the-go. Tevens kunnen gebruikers zich als bezoeker of deelnemer aanmelden voor evenementen, tips en tricks ontdekken of deel uit maken van CV Talentboeken.

Om de PXL-community te versterken is het PXL Career Center bereikbaar met een eigen toegang voor organisaties. Wij nodigen u graag uit om uw organisatie kenbaar te maken en onze studenten en alumni direct te bereiken via het platform. U kan vacatures direct uploaden in het platform en op elk moment inloggen om vacatures en kandidaten te beheren.

Samen bereiden wij junior-collega’s voor op de toekomst. Collega’s binnen de school, alumni, student of organisatie: allen komen samen op het PXL Career Center.

Wilt u graag meer weten over het PXL Career Center? Neem dan contact op via careercenter@pxl.be