Schrijf je in

Congress

Artificial Intelligence & Deep Learning for Business

3/12/2019
PXL-Congress - Elfde Liniestraat 23a (gebouw D) - 3500 Hasselt

Tijdstip

Dinsdag 3 & woensdag 4 december 2019 | 09.00u – 17.00u

Programma

Dag 1

Startende van een aantal definities, exploreren we aan de hand van praktische voorbeelden hoe en waarom artificie¨le intelligentie (nu) werkt. We bekijken op welke manieren computers kunnen leren en ontkrachten een aantal hardnekkige mythes omtrent AI. We bekijken de huidige state of the art binnen AI en deep learning, en kijken wat de (nabije) toekomst in petto heeft, en wat de implicaties voor bedrijven daarvan zijn.

Dag 2

We bekijken de verschillende fases van een AI project, waar de pitfalls liggen, en welke build vs buy opties er bestaan. In de namiddag gaan de deelnemers zelf aan de slag om te zien hoe AI hun organisatie kan verbeteren, en werken een case uit op basis van het AI project template. We voorzien voldoende tijd voor discussies en vragen en op het einde van de dag kan iedereen zijn/haar case pitchen.

Deze opleiding wordt aangepast aan de huidige state-of-the art, research en best practices. Breng zeker je eigen laptop mee naar de opleiding.

Lesdata

Dinsdag 3 & woensdag 4 december 2019, telkens van 09.00u tot 17.00u.

Inschrijven kan tot en met maandag 25 november 2019.
Kosteloos annuleren kan tot maandag 25 november 2019.

Inlichtingen

Marijke Sporen
Coördinator levenslang leren PXL-Digital

g| +32 (0) 494 63 63 22
e| marijke.sporen@pxl.be

Doelgroep

Gericht op Business & Management. Iedereen die interesse heeft in AI, die wil begrijpen wat en hoe het werkt en wat er vandaag mogelijk is, die IT projecten wil leiden waarbij mogelijk AI in verwerkt wordt, of AI/systeem aankopen van externe leveranciers moet inschatten. Er is geen voorkennis vereist.

Begeleider

Ir. Jan Van de Poel - Practical deep learning

Jan startte met Zero to Singularity om praktische toepassingen van deep learning te onderzoeken en onderrichten, met een focus op het begrijpbaar, toegankelijk en toepasbaar maken.

Voordien hielp hij als co-founder van Flow Pilots enterprise klanten met hun mobiele en digitale ervaringen. Hij is een Xamarin gebruiker van voor dag één en trainde zijn eerste neurale netwerken meer dan 15 jaar geleden.

LinkedIn Bio

Prijs

€ 1450, incl. lunch, koffie en frisdrank.

De cursusisten krijgen de digitale assets (pdf slides, Jupyter notebooks, source code) ter beschikking bij het afronden van de cursus, en mogen het materiaal nadien gebruiken om hun eigen AI & DL oplossingen te bouwen.

Voor deze opleiding kan er gebruik gemaakt worden van de KMO portefeuille.