Schrijf je in

Congress

Artificial Intelligence & Deep Learning for Developers

3/12/2019
PXL-Congress - Elfde Liniestraat 23a (gebouw D) - 3500 Hasselt

Tijdstip

Dinsdag 3 & woensdag 4 december en dinsdag 10, woensdag 11 & donderdag 12 december 2019 | 09.00u - 17.00u

Inleiding

Dag 1

Startende van een aantal definities exploreren we aan de hand van praktische voorbeelden hoe en waarom artificie¨le intelligentie (nu) werkt. We bekijken op welke manieren computers kunnen leren en ontkrachten een aantal hardnekkige mythes omtrent AI.

Na de theorie starten we met het bouwen van een deep learning beeldherkenning van wereldformaat. Voor de mensen die reeds de deep learning day gevolgd zouden hebben, voorzien we een aantal volgende stappen om hun model nog aan te scherpen

Dag 2 - 4

Naast een grondige brok theorie (en code) omtrent hoe deep learning werkt, en computers kunnen leren van voorbeelden, bouwen we in deze drie dagen vooral praktische toepassingen om er later zelf makkelijk mee aan de slag te kunnen. We bouwen en deployen eigen systemen voor object herkenning, NLP classifier en gestructureerde data.

Dag 4 - 5

We exploreren de cutting edge van deep learning en doen een introductie in generative models (GANs) en reinforcement learning. We bekijken de verschillende fases van een AI project en evalueren build vs buy opties. Tot slot werken alle studenten in kleine groepen een case naar keuze uit.

Op basis van de geleerde technieken, bouwen ze zelf een minimale oplossing, die aan het einde van de dag voorgesteld wordt (case - challenges - solution - improvements). Deze opleiding wordt aangepast aan de huidige state-of-the art, research en best practices.

Breng zeker je eigen laptop mee naar de opleiding.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 19 november 2019.
Kosteloos annuleren kan tot dinsdag 19 november 2019.

Inlichtingen

Marijke Sporen
Coördinator levenslang leren PXL-Digital

g| +32 (0) 494 63 63 22
e| marijke.sporen@pxl.be

Doelgroep

Gericht op IT professionals, developers en... techneuten. Iedereen met een minimum van één jaar programmeerervaring die deep learning wil begrijpen en toepassen.

Begeleider

Ir. Jan Van de Poel - Practical deep learning

Jan startte met Zero to Singularity om praktische toepassingen van deep learning te onderzoeken en onderrichten, met een focus op het begrijpbaar, toegankelijk en toepasbaar maken.

Voordien hielp hij als co-founder van Flow Pilots enterprise klanten met hun mobiele en digitale ervaringen. Hij is een Xamarin gebruiker van voor dag één en trainde zijn eerste neurale netwerken meer dan 15 jaar geleden. 

LinkedIn Bio

Prijs

Het inschrijvingsgeld is € 2950, incl. lunch, koffie en frisdrank

De cursusisten krijgen de digitale assets (pdf slides, Jupyter notebooks, source code) ter beschikking bij het afronden van de cursus, en mogen het materiaal nadien gebruiken om hun eigen AI & DL oplossingen te bouwen.

Voor deze opleiding kan er gebruik gemaakt worden van de KMO portefeuille.