Agenda

PXL-Tech: CROCS quiz

19/02/2014

Het departement PXL-Tech wil zich jaarlijks inzetten voor projecten met een goed doel, gekoppeld aan stageplaatsen van de studenten.

Dit academiejaar willen we Filipijnse kinderen beter onderwijs en een betere toekomst geven en tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan de biodiversiteit door een krokodil te adopteren. We willen € 1.000 schenken aan het project CROCS: adopteer een krokodil en een schoolkind van de Mabuwaya Foundation in Isabela (Filipijnen). Hier vind je meer info over dit project.

Silke Peeraer, derdejaarsstudente van de afstudeerrichting Groenmanagement, gaat in Isabela haar bachelorproef uitvoeren en zal een cheque van € 1.000 meenemen naar het centrum.

Op woensdag 19 februari 2014 om 20.00 uur organiseert PXL-Tech in de uitbreiding van het atrium van Campus Diepenbeek een CROCS quiz.
De quiz start om 20.00 uur. Er wordt gespeeld in ploegen van 4 personen. Het inschrijvingsgeld bedraagt 12 euro per ploeg.
Inschrijven kan door een mailtje met je ploegnaam te versturen naar frank.joosten@pxl.be. Inschrijven graag voor 10 februari 2014.
Update 21.01.2014: ploegen die nu nog inschrijven, komen op de reservelijst.

Facebook-event