Bedrijven en organisaties

Plaatsingsdienst, vacatures en studenten cv's

U kan steeds beroep doen op onze plaatsingsdienst om kandidaten te vinden voor uw vacatures. U kan uw vacatures zelf online plaatsen of cv's van onze afgestudeerden online raadplegen.

Vacatures voor PXL-afgestudeerden bekijken

Hier vindt u een overzicht van de vacatures voor afgestudeerde PXL-studenten.

Vacatures voor PXL-afgestudeerden plaatsen

Hier kan u als bedrijf / werkgever uw vacaturebericht zelf ingeven. Wij zullen dit na goedkeuring toevoegen aan onze vacaturedatabank.

Bachelorproeven van onze alumni

Jaarlijks worden de meest in het oog springede bachelorproeven van onze afgestudeerden gebundeld in de PXL-Talentenkrant. Een ruimere selectie van eindwerken vindt u via DoKS.

Contacteer onze plaatsingsdienst rechtstreeks

Indien u nog andere vragen heeft, kan u rechtstreeks onze plaatsingsdienst contacteren via:

plaatsingsdienst@pxl.be
tel. + 32 11 77 56 63

Stages

Om een stageplaats in uw bedrijf of organisatie in te vullen, kan u rechtstreeks contract opnemen met de stagecoördinatoren van onze opleidingen.

Contactgegevens stagecoördinatoren

PXL-Congress

PXL-Congress beschikt over een multifunctionele infrastructuur en heeft alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een succesvol congres, evenement, beurs, ... Daarnaast staat PXL-Congress in voor het aanbod en de organisatie van het levenslang leren, gaande van langere opleidingen tot activiteiten van één dag of avond. Klik hier voor meer info over PXL-Congress.

PXL-Research

Via PXL-Research kan u beroep doen op de know-how en ervaring van de expertisecellen die Hogeschool PXL heeft uitgebouwd op terreinen zoals toegepaste informatica, elektronica, elektromechanica, bouw, logistiek, marketing, media, toerisme, sociaal-agogisch werk, gezondheidszorg, voedselveiligheid, beeldende kunst, grafisch ontwerp, ...
Klik hier voor meer info over PXL-Research.

Alumni

Hogeschool PXL streeft ernaar om haar studenten ook nadat ze zijn afgestudeerd, te blijven betrekken bij haar onderwijs, onderzoek en dienstverlening via verscheidene alumni-activiteiten en voordelen.
Klik hier voor meer info over alumni.