Selecteer "Alle cookies accepteren" als u akkoord gaat met het opslaan van essentiële cookies, analytische cookies, marketingcookies en social media cookies. Door op "Cookie-voorkeuren aanpassen" te klikken kan u uw voorkeuren beheren. Cookiebeleid

Essentiële cookies
zijn noodzakelijk voor een normaal bezoek aan de website om puur technische redenen. Aangezien dit een technische noodzaak is, hoeven we u alleen op de hoogte te stellen van deze cookies, en worden ze geïnstalleerd bij het bezoeken van de website.

Analytische cookies
houden bij hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld om het verkeer op de website te meten of hoe vaak een pagina wordt geraadpleegd. We gebruiken deze informatie om de gebruikerservaring en prestaties van onze website en diensten te analyseren. Voor het plaatsen van deze cookies zullen wij uw toestemming vragen.

Marketingcookies
verzamelen informatie om relevante gesponsorde inhoud over onze producten en producten die door derden worden aangeboden te leveren. Ze volgen gebruikers op onze website om op basis van hun voorkeuren advertenties te tonen die relevant en interessant zijn voor onze bezoekers. Deze cookies worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Social media cookies
worden gebruikt wanneer u informatie deelt via een deel knop voor social media op onze website, of wanneer u social media content raadpleegt via onze website, bijvoorbeeld bij het bekijken van een Vimeo-filmpje. Voor het plaatsen van deze cookies is uw toestemming vereist.

Cookie-voorkeuren aanpassen

In de media

PXL bergt bekende vleesgrill op

1/10/2021

Op World Veggie Day komt Hogeschool PXL met stevig nieuws. Vanaf dit academiejaar vind je in hun restaurants enkel nog een plantaardige, CO2-neutrale versie van de hamburger. "Minstens even lekker en super klimaatvriendelijk", zegt Rudy Rampelberg, hoofd van PXL-Catering. "Maar dat is niet alles: de vleesgrill gaat defenitief op slot". En ook voor de klassieke videe en bolognaisesaus, wordt vanaf nu een vegetarisch alternatief voorzien.

Verschenen

Hogeschool PXL bant vlees uit refter - TV Limburg

Hogeschool PXL stopt resoluut met bekende vleesgrill: "Voortaan enkel CO2-neutrale hamburgers" - TV Limburg

Restaurant hogeschool PXL bergt bekende vleesgrill op (Hasselt) - Het Nieuwsblad

Hogeschool PXL stopt resoluut met bekende vleesgrill, voortaan nog enkel CO2-neutrale hamburgers – de smaak van de horeca (wordpress.com)

Hogeschool PXL zegt voorgoed vaarwel tegen vleesgrill: “Enkel nog CO2-neutrale hamburgers” | Hasselt | hln.be

Contactpersonen

{this.field(title)}

Rudy Rampelberg


+32 11 77 56 91

+32 496 12 43 49

rudy.rampelberg@pxl.be
{this.field(title)}

Ben Lambrechts


+32 11 77 55 55

ben.lambrechts@pxl.be