Selecteer "Alle cookies accepteren" als u akkoord gaat met het opslaan van essentiële cookies, analytische cookies, marketingcookies en social media cookies. Door op "Cookie-voorkeuren aanpassen" te klikken kan u uw voorkeuren beheren. Cookiebeleid

Essentiële cookies
zijn noodzakelijk voor een normaal bezoek aan de website om puur technische redenen. Aangezien dit een technische noodzaak is, hoeven we u alleen op de hoogte te stellen van deze cookies, en worden ze geïnstalleerd bij het bezoeken van de website.

Analytische cookies
houden bij hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld om het verkeer op de website te meten of hoe vaak een pagina wordt geraadpleegd. We gebruiken deze informatie om de gebruikerservaring en prestaties van onze website en diensten te analyseren. Voor het plaatsen van deze cookies zullen wij uw toestemming vragen.

Marketingcookies
verzamelen informatie om relevante gesponsorde inhoud over onze producten en producten die door derden worden aangeboden te leveren. Ze volgen gebruikers op onze website om op basis van hun voorkeuren advertenties te tonen die relevant en interessant zijn voor onze bezoekers. Deze cookies worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Social media cookies
worden gebruikt wanneer u informatie deelt via een deel knop voor social media op onze website, of wanneer u social media content raadpleegt via onze website, bijvoorbeeld bij het bekijken van een Vimeo-filmpje. Voor het plaatsen van deze cookies is uw toestemming vereist.

Cookie-voorkeuren aanpassen

In de media

Jenever is back in business

22/05/2023

Op zaterdag 27 mei (17u – 23u) kan je tijdens de tweede editie van het Jenever Cocktail Fest terecht op de binnenkoer van het Jenevermuseum. Daar worden hippe jenevercocktails van jeneverproducenten Smeets en Fryns geserveerd. Jeneverambassadeur en chef-kok Anne-Sophie Breysem maakt het plaatje compleet met heerlijke signature cocktail en bijhorende amuse. Ook dit jaar wordt het evenement georganiseerd door een groepje studenten van Hogeschool PXL en groeit het stilaan uit tot een vaste, weerkerende afspraak in de jaarkalender van het museum. “Met het Jenever Cocktail Fest tonen we dat jenever niet alleen een rijke geschiedenis heeft, maar ook vandaag nog steeds een vaste waarde is in de gastronomische smaakmogelijkheden.”, aldus Nele Kelchtermans, schepen van Cultuur.

Verschenen

https://www.gourmandgazette.nl/uitgaan/beurzen-en-evenementen/jenever-is-back-in-business