PXL-Catering

Smakelijk eten

Hogeschool PXL biedt aan geïnteresseerde secundaire scholen de mogelijkheid om van onze PXL-Catering gebruik te maken. Al onze studentenrestaurants worden uitgebaat in eigen beheer. Chef-kok Peppe Giacomazza gaf ons een monsterscore van 9,5/10 tijdens een vergelijkende test met onze concullega's en we kregen een award van Gault-Millau voor gezondste Belgische grootkeuken. Zin om ervan te proeven? 

Ons aanbod 

Dankzij een financiële tussenkomst door Hogeschool PXL voor dit initiatief kunnen we u deze catering aanbieden aan een gereduceerd tarief. Voor de studentikoze en zeer democratische prijs van 6 euro (BTW inclusief) per leerling en begeleidende leerkracht(en) kan u tijdens onze openingsuren komen ontbijten (van 7.30u. tot 10u.) of lunchen (van 11.30u. tot 13.30u.) in ons restaurant. Ons ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. Van mini koffiekoeken, ontbijtgranen, zuivelproducten tot en met spek en eiren en bijhorende dranken. De lunch bieden wij aan in een free-flow systeem. De keuze is vrij van dagmenu tot grill, vegatarisch en pastabuffet of een koude schotel en drankje naar keuze. Voor specifieke vragen mag u contact opnemen met diensthoofd Rudy Rampelberg via +32 496 12 43 49 of rudy.rampelberg@pxl.be. Met smakelijke groeten! 

Reserveren

Gelieve contact op te nemen met PXL-Congress via + 32 11 77 57 00 of congress@pxl.be om praktische afspraken te maken over de beschikbaarheid, het aantal deelnemers, specifieke wensen en uw facturatiegegevens. Op basis hiervan ontvangt u een offerte op maat en na de activiteit een factuur voor de betaling. Tot uw dienst!