Inschrijven

Postgraduaat Cultuureducator

Welkom

Ben jij gebeten door cultuureducatie? Ben je een onderwijsprofessional (in spe) en wil je Cultuur in de Spiegel (nog meer) toepassen in je lessen? Of werk je (binnenkort) in de cultuursector en wil je bijkomende competenties verwerven? Of ben je gewoon een creatieve geest die kunstdisciplines en mensen dichter bij elkaar wil brengen en hiervoor handvatten zoekt? Dan is het postgraduaat Cultuureducator iets voor jou!

Deze vervolgopleiding wordt samen met het culturele veld ingericht, waardoor dit getuigschrift bij de werkgever een extra troef is. Experts uit de sector koppelen theorie aan een sterke praktijkervaring.

Opgelet: voor academiejaar 2020-2021 is de opleiding intussen volzet. Kandidaten die zich nog aanmelden, worden op een wachtlijst geplaatst en zullen op de hoogte gehouden worden. Je bent uiteraard nog steeds van harte welkom op de infodag van 12 september als je al eens wil komen informeren voor volgend academiejaar. Vergeet je dan zeker niet te registreren via deze link.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar cultuureducator@pxl.be en onze coördinator helpt je graag verder! Bekijk zeker ook even onderstaand filmpje waarin je enkele veelgestelde vragen ziet voorbijkomen.

Je kan ons ook volgen via Facebook / Instagram / LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten en die van onze partners.

In academiejaar 2020-2021 werken we samen met de volgende partners (bekijk ook het luik 'Partners en werkveld' in het menu links):

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure
digitaal of op papier in je brievenbus

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.
digitaal of op papier in je brievenbus

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Sarina Wijnen

coördinator

cultuureducator@pxl.be