Schrijf je in

Postgraduaat Educational needs

Welkom

Opgelet: het postgraduaat Educational needs is volzet voor academiejaar 2019-2020!

Wil jij specialist of master worden in innovaties die in het onderwijsveld gaande zijn met betrekking tot de ondersteuning van kinderen / leerlingen met speciale onderwijsbehoeften om tegemoet te komen aan de uitdagingen van het M-decreet? Dan is een postgraduaat en master 'Educational needs' iets voor jou!

Hogeschool PXL richt in samenwerking met Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijsondersteuning (Fontys OSO) Nederland sinds academiejaar 2018-2019 het postgraduaat 'Educational needs' in. Na het behalen van het postgraduaat aan Hogeschool PXL kan je nog kiezen om de opleiding af te ronden met een masterdiploma aan Fontys.

Erkenning master in België en verloning

Is het getuigschrift ‘Master educational needs’ ook in België geldig? Ja! Volgens een besluit van de Vlaamse Regering in 2010 is de Neder­landse graad van ‘Master’ uitgereikt door een door NVAO geaccrediteerde hoger onderwijsinstelling (hogeschool of universiteit) gelijkwaardig aan de Vlaamse graad van ‘Master’.

Het diploma geeft toegang tot een betaling op masterniveau voor alle jobs buiten het onderwijs waarvoor een master wordt gevraagd. In het onderwijs kan de betaling als master voor lesopdrachten in de tweede en derde graad secundair onderwijs en voor alle diverse functies buiten lesopdrachten indien uitgeschreven op masterniveau (vb. directeurs).

Wil je de verloning van jouw ambt exact weten? Klik hier voor meer info.

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Claudia Lento

coördinator

claudia.lento@pxl.be