Inschrijven

Postgraduaat Vastgoed

Doelgroep en toelatingsvoorwaarden

Het doelpubliek van dit postgraduaat is in te delen in vier groepen:

  • beginners die geïnteresseerd zijn in het vastgoedverhaal zonder of met een beperkte kennis van de vastgoedwereld en die snel gedetailleerde en actuele kennis hierover willen vergaren
  • practici werkzaam binnen de vastgoedsector die hun kennis willen verruimen en actualiseren met betrekking tot de vijf modules
  • practici werkzaam binnen de vastgoedsector die hun kennis willen verruimen en actualiseren met betrekking tot één of meerdere module(s)
  • studenten Hogeschool PXL - keuzetraject Vastgoed die een meer gedetailleerde kennis van de deelaspecten wensen te bekomen. Deze studenten kunnen een vrijstelling verkrijgen voor module 1 (Inleidende topics) als ze geslaagd zijn voor het onderdeel 'Verkenning van de vastgoedwereld' van het keuzetraject Vastgoed.

Met uitzondering van de nog in opleiding zijnde studenten van het keuzetraject Vastgoed van Hogeschool PXL wordt verwacht dat de cursist minstens over een bachelordiploma beschikt. Voorkennis is niet noodzakelijk, aangezien de modules zo zijn opgebouwd dat er vertrokken wordt vanuit de basisaspecten van het specifieke vakgebied.

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure
digitaal of op papier in je brievenbus

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.
digitaal of op papier in je brievenbus

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Zoë Cosemans

coördinator

zoe.cosemans@pxl.be