De kartonnen Campuspas verdwijnt!

De Campuspas is een abonnement waarbij je een heel jaar lang de bus op kan in Hasselt en Diepenbeek. Dat abonnement kost jou als student 20 euro en de rest past de Dienst Studentenvoorzieningen van onze hogeschool bij. Tot academiejaar 2018-2019 werd de pas op een klassiek magneetstrookje geprint. Maar vanaf academiejaar 2019-2020 wordt de Campuspas een digitaal product op de Mobib-kaart. En afhankelijk van of je al een Mobib-kaart hebt, zal de manier om de reiskaart aan te kopen een beetje verschillen. We geven je alvast een stappenplan mee.

 1. Stap 1: de Mobib-kaart in orde brengen:
  1. Wie al een Mobib-kaart met een product van De Lijn op gebruikt, kan gewoon - net als vroeger - terecht aan de STUVO-balie in gebouw D op Campus Elfde Linie (ga naar stap 2).
  2. Wie al een Mobib-kaart heeft, maar waar nog geen De Lijn-product op staat, moet eerst passeren in een De Lijn-winkel om zijn/haar gegevens te koppelen. Daarna kan je terecht aan de STUVO-balie in gebouw D op Campus Elfde Linie (ga naar stap 2).
  3. Wie nog geen Mobib-kaart heeft, moet eerst passeren in De Lijn-winkel om een lege Mobib-kaart te kopen. Dit kost je 5 euro. Daarna kan je terecht aan de STUVO-balie in gebouw D op Campus Elfde Linie (ga naar stap 2).
 2. Stap 2: De Campuspas op je Mobib-kaart laden:
  1. Kom vanaf 1 juli 2019 met je Mobib-kaart naar de STUVO-balie in gebouw D op Campus Elfde Linie.
   OPGELET: Geen kaart bij? Dan kunnen we je helaas niet verder helpen!
  2. Vraag je pas aan en betaal 20 euro.
  3. Wacht een paar dagen en ... presto! De Campuspas is opgeladen. Deze is geldig van 15 september 2019 tot en met 14 september 2020.

Merk op dat het een paar dagen kan duren eer je Campuspas op je Mobib-kaart is opgeladen. Wacht dus best niet te lang om het nodige in orde te brengen!