PXL-SOS-2° zit

Je staat er niet alleen voor tijdens de herexamens!

Tweede zit?! Wat nu?! We zijn er voor je met verschillende initiatieven!

Tijdens de zomermaanden staat SUMMERCOACH Jens Degroef voor je klaar! Je kan bij hem terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze, faalangst, stress, informatie over studievoortgang, persoonlijke problemen, enz. Je kan een persoonlijke afspraak maken via https://afspraken.pxl.be. Je kan in de zomer ook elke werkdag tussen 10.00 en 10.30 uur bellen of Whatsappen via 0483 108 955. In juli en augustus is de summercoach op vaste dagen aanwezig in de bibliotheek in gebouw A op Campus Elfde Linie.

Gelijkaardig aan het studybuddy-project kan je tijdens de zomer bijles krijgen of geven via SUMMERBUDDY. Studenten die zich willen engageren om bijles te geven als tutor, kunnen deelnemen aan een infosessie. Studenten die bijles willen krijgen als tutee, kunnen zich inschrijven via Blackboard. Meer informatie vind je op www.pxl.be/summercoach.

Tijden het LEERATELIER 'HOE BEREID IK ME VOOR OP TWEEDE ZIT?' krijg je van de summercoach praktische informatie over tweede zit, wordt je studiemethode onder de loep genomen, helpen we je bij het opmaken van een evenwichtige studieplanning tijdens de zomer en krijg je andere relevante tips (stress, black-out, geheugen, ...). Deze leerateliers gaan door op 2 juli en 4 juli 2019 van 13.00 tot 15.00 uur in zaal Blackbox in PXL-Congress (gebouw D, Campus Elfde Linie). Inschrijven kan via EPOS en is verplicht!

SAMEN STUDEREN werkt motiverend. We bieden je de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie samen met medestudenten te studeren in de bibliotheek in gebouw A op Campus Elfde Linie. De bibliotheek zal geopend zijn om te studeren tot en met woensdag 10 juli 2019. Je bent daarna terug welkom vanaf maandag 29 juli 2019. De afspraken met de summercoach blijven wel doorlopen.

Ten slotte kan je ook SAMEN ONTSPANNEN in de bibliotheek in gebouw A op Campus Elfde Linie. Om het studeren voor de herexamens wat draaglijker te maken, zullen er in samenwerking met Op Eigen Benen Staan verschillende workshops zijn. Pijnlijke polsen van het schrijven? Onze handmassages zorgen ervoor dat je er terug op los kan schrijven. Krijg je je moed niet meer bij elkaar geraapt? Grijp nieuwe motivatie bij onze superdeluxe grijpmachine! Allemaal gratis. (Be)grijp je tweede zit! Lees hier meer.

Meer info over alle initiatieven van de summercoach vind je op www.pxl.be/summercoach.