Ombudsdienst

Zowel onze docenten als de collega's bij dienst studievoortgang proberen in alles wat ze doen zo eerlijk en zo objectief mogelijk te zijn. Heb je het gevoel dat het toch een keertje mis gaat? Ben je niet akkoord met een genomen beslissing of een behaald punt? Neem dan zeker contact op met je departementaal ombudspersoon. Die luistert graag en gaat samen met jou op zoek naar een oplossing voor je probleem.

Campus Diepenbeek

PXL - TECH

Departementale ombuds Patricia Loenders is steeds te bereiken per mail of via het studentensecretariaat van onze campus in Diepenbeek.

Campus Guffenslaan

PXL - Healthcare

  • Studenten in de opleiding Verpleegkunde (en de daaraan gekoppelde banaba's en postgraduaten) kunnen terecht bij Miet Berden. Je kan haar bereiken via mail.
  • Studenten in de opleidingen Vroedkunde en Ergotherapie  (en de daaraan gekoppelde banaba's en postgraduaten) kunnen terecht bij Arlette Vervoort. Je kan haar bereiken via mail.

Campus Elfde Linie

PXL - Business en PXL - IT

Studenten van deze departementen kunnen terecht bij Lien HubrechtsKerstin Nys en Lieve Lavigne 

  • Lien Hubrechts is bereikbaar per mail.
  • Kerstin Nys is bereikbaar per mail of telefonisch op +32 11 77 59 66.
  • Lieve Lavigne is bereikbaar per mail of telefonisch op +32 11  77 59 67.

Daarnaast kan je steeds naar hen vragen op het departementaal secretariaat.

PXL - MAD

  • Studenten Vrije Kunsten en Juweelontwerp kunnen terecht bij Wout Olaerts. Dat kan per mail of telefonisch op +32 468  13 38 77.
  • Studenten Grafisch Ontwerp, Masterstudio Art Vision Lab en van de specifieke lerarenopleiding kunnen terecht bij Ilse Van Roy. Dat kan per mail of telefonisch op +32 485  75 77 37.

PXL - Music

Departementale ombuds Danielle Gielen is steeds te bereiken per mail of telefonisch op het nummer +32 477  26 63 19.

Campus Vildersstraat

PXL - Education

De departementale ombudsdienst Ellen Rush is steeds te bereiken per mail of op het nummer +32 476  91 80 97.

PXL - Media & Tourism

Departementale ombuds Annita Poets is te bereiken per mail.

PXL - Social Work

Departementale ombuds Ivette Leten is te bereiken per mail of op het nummer +32 11  77 53 26. Je kan haar vinden in lokaal E102.

Hogeschoolbrede ombuds

Naast de departementale ombuds is er ook een ombudsman voor de hele hogeschool, Rob Declerck. Hij is te bereiken per mail of telefonisch op de nummers +32 11  77 58 45 en  +32 483  59 91 32. Je kan hem vinden op campus Elfde Linie, gebouw D, 2e verdieping, lokaal D208. Indien hij niet in zijn lokaal te vinden is, mag je je wenden tot de STUVO-balie op dezelfde verdieping.