Campus Elfde Linie

Donderdag (21/11/2019)

Dagsoep

Enquête

Kippensoep

Hoofdgerecht

Steak Italiaanse peper

Boontjes in spek

GEvulde aardappel met kruidenboter

Vidé met saladbar

Grill:

Steak - Gegrilde zalm - Traag gegaarde hoenderfilet - saus naar keuze

 

 

 

 

 

Nagerecht

Gebak - zuivel - ijsjes - fruit - huisgemaakte desserts

Al onze nagerechten zijn zonder gelatine en zonder  alcohol

MAGNUM VEGAN in assortiment

Weeksoep: De lekkerste tomatensoep van heel Limburg met balletjes
Veggie & Vegan: Keuze buffet met raw and veganfood TRY VEGAN Chickpea curry
Italian food: Pasta à la minute Het lekkerste recept voor Macaroni met kaas, ham en veel groentjes" vind je bij Bert
Suggestie: PXL BURGER CAVE compose yourself ook veggie
Health Food: Wrap & roll
Snack van de Dag: Panini Mafiosi: Tapenade van zongedroogde tomaten, mozzarella, parmaham, rucola en afgewerkt met balsamicosiroop.

Vrijdag (22/11/2019)

Dagsoep

Enquête

Pastinaaksoep met champignons

Hoofdgerecht

Zeg nooit zomaar ‘fishburger’ tegen deze krokante visfilet.

Pieter serveert 'm tussen een broodje met gemarineerde ui, omelet en ansjovismayonaise.

Vidé met saladbar

Grill:

Steak - Gegrilde zalm - Traag gegaarde hoenderfilet - saus naar keuze

 

 

 

 

 

Nagerecht

Gebak - zuivel - ijsjes - fruit - huisgemaakte desserts

Al onze nagerechten zijn zonder gelatine en zonder  alcohol

MAGNUM VEGAN in assortiment

Weeksoep: De lekkerste tomatensoep van heel Limburg met balletjes
Veggie & Vegan: Keuze buffet met raw and veganfood TRY VEGAN
Italian food: Pasta à la minute Het lekkerste recept voor Macaroni met kaas, ham en veel groentjes" vind je bij Bert
Suggestie: PXL BURGER CAVE compose yourself ook veggie
Health Food: Wrap & roll
Snack van de Dag: Panini Mafiosi: Tapenade van zongedroogde tomaten, mozzarella, parmaham, rucola en afgewerkt met balsamicosiroop.