Genieten van SLOW Toerisme en SLOW Food in Haspengouw

Het hoofddoel van dit project is de duurzame uitbouw van plattelandsontwikkeling.

Vzw AKSI eb de Bottelarij zetten in op de ontwikkeling en implementatie van een aanbod van Slow Toerisme, Slow Food en Creatie tewerkstelling. Als onderdeel van dit project zal Hogeschool PXL instaan voor de opmaak van het communicatieplan met als doel efficiënte en resultaatgericht communicatie op basis van extern objectief advies. Hierbij wordt gefocust op een langetermijnvisie opdat het uitvoeren van een eenduidig en helder communicatiebeleid mogelijk wordt.

Project informatie

Projectpromotor:
Evi Knuts
Status:
Nieuw project
IWETO code:
  • Code nog in te vullen.
  • S 190 Bedrijfsbeleid
Startdatum – einddatum:
01/10/2015 - 13/01/2018
Budget:
327.285,98 euro (PXL: 5.335 euro)
Projectcode:
8/DWO/2015/ME/I021
VTE:
0,05
Medewerkers:

Jordy Hex