Train4SmartServices

          

Train4SmartServices bevordert duurzame werkgelegenheid op het vlak van smart services en ICT door de integratie van een grensoverschrijdende aanpak op de regionale arbeidsmarkten. Het gezamenlijk en uniek opleidingstraject richt zich tot de arbeidsmarkt van de KMO-/MKB-sector. Train4SmartServices is een gezamenlijk initiatief van Corda Campus, Britghtlands Smart Services Campus, de gemeente Heerlen, Fontys Hogeschool, Zuyd Hogeschool, Open Universiteit, Artesis Plantyn Hogeschool Antwerpen en Hogeschool PXL en met de steun van Europa via het Interreg – V programma.
Lees meer: www.train4smartservices.eu

De ambitie van Hogeschool PXL is om via flexibele leerwegen optimale ontwikkelingskansen te geven aan iedereen die een bijdrage wil leveren aan de digitale transformatie van onze samenleving. 


We bieden op deze manier een vernieuwend antwoord op de grote vraag naar IT-professionals. We zijn ervan overtuigd dat dit grensoverschrijdend programma een unieke kans is om in co-creatie met bedrijven, kennisinstellingen en organisaties kennis en vaardigheden van de verschillende actoren samen te brengen en op deze manier de volledige regio te versterken en te verrijken. Train4SmartServices geeft ons de mogelijkheid het Switch2IT-traject te integreren in een internationale context en om nog meer op distance learning in te zetten.

Project informatie

Projectpromotor:
Francis Vos
Status:
Lopend project
IWETO code:
  • Code nog in te vullen.
Startdatum – einddatum:
01/01/2018 – 31/12/2020
Budget:
€ 3.400.000,00 (PXL: € 454.654,82)
Projectcode:
4/DWO/2018/IT/T036 - DRD4ITI036
VTE:
1,62 VTE
Medewerkers:

Tristan Fransen

Francis Vos

Arno Barzan

Maarten Bloemen

Sam Agten

Niek Vandael

Lowie Vangaal