Inschrijven

PXL-Healthcare

Agenda

22.01.2021
Heb ik een probleem dan? Ziektebesef en interventies bij een hersenletsel
08.02.2021
Lesvrije week
13.03.2021
PXL-Infodag

PXL NWS

13.01.2021
Welkom PandiX!
13.01.2021
Studenten uit zorgopleiding gaan mee vaccineren in Limburg
11.01.2021
Hogeschool PXL verrast met ‘kotbox’ tijdens de blok

Video

image
Infoavond

Fotoalbums

pxl in beeld
Proclamatie Healthcare

Welkom

Roald NelissenHet departement PXL-Healthcare biedt iedereen die de zorg voor de gezondheid en het welbevinden van personen met gezondheidsproblemen een uitdaging vindt, een opleiding aan waarbij hij of zij op maat wordt gecoacht om te groeien tot een kwaliteitsvolle professional.

Kies je voor een bacheloropleiding Ergotherapie, Verpleegkunde of Vroedkunde aan Hogeschool PXL, dan staan wij garant voor een kwalitatieve opleiding in een inspirerende en aangename leeromgeving. Dankzij gevarieerde leerpaden en flexibele leertrajecten, het groot nationaal en internationaal netwerk en het professioneel lectorenkorps dat dicht bij de praktijk staat, krijg je een opleiding die je de nodige actuele kennis, vaardigheden en attitudes bijbrengt. Tijdens je opleiding leer je werken met verschillende doelgroepen en dit in diverse zorgcontexten.

Als je kiest voor een engagement binnen de gezondheidszorg, dan kies je voor verantwoordelijkheid. Mensen kijken naar je op en rekenen op jouw deskundigheid om hun gezondheid te herwinnen, om een kind te helpen baren of iemand bij te staan gedurende verschillende levensfasen.

Al tijdens je opleiding participeer je samen met het werkveld aan onderzoeks- en dienstverleningsprojecten. Hierdoor verwerf je competenties die je in staat stellen om je beroep verder te innoveren en te optimaliseren. Tevens wordt binnen PXL-Healthcare sterk ingezet op multidisciplinaire samenwerking. Alleen door een goede teamwerking zal de efficiëntie en effectiviteit van de verleende zorg verzekerd zijn.

Studeren impliceert uiteraard nieuwe kennis, vaardigheden en attitudes verwerven in een vakgebied dat onwaarschijnlijk snel evolueert. Daarom houdt studeren eigenlijk nooit op, tenminste als je deskundig wil blijven. Heel onze onderwijsmethodiek is op deze leest geschoeid. Na je basisopleiding bieden wij je daarom nog een ruim scala van voortgezette opleidingen aan en dit onder de vorm van bachelor-na-bacheloropleidingen, postgraduaten en diverse vormingen en symposia. Via een verkort programma kan je steeds een masterdegree verwerven.

Na een intense en leerrijke studietijd biedt je bachelordiploma Ergotherapie, Verpleegkunde of Vroedkunde je een brede waaier aan beroepsmogelijkheden.
Ik kijk er alvast naar uit om nieuwe enthousiaste kandidaten voor de zorgsector te mogen verwelkomen en wens je nu al succes met je uiteindelijke studiekeuze.

Klik hier voor een virtuele rondleiding door PXL-Healthcare op een computer of laptop! 

Klik hier om online een afspraak in te plannen voor een locatiebezoek op onze campus Guffenslaan te Hasselt.

Roald Nelissen
departementshoofd

Basisopleidingen

Ergotherapie

Ergotherapie

Verpleegkunde

Verpleegkunde

Vroedkunde

Vroedkunde

Graduaatopleidingen (HBO 5)

Verpleegkunde (PIVH)

Verpleegkunde (PIVH)

Weekmenu

Maak je keuze tussen de verschillende campussen:

FACEBOOK

Welkom

Welkom
Hogeschool PXL, dat moet je gewoon voelen! Kom eens langs op onze info- en openlesdagen, praat met studenten en lectoren, en laat je overtuigen door de sfeer en het PXL-opleidingsaanbod.
meer