Inschrijven

Accountancy-fiscaliteit

Een afstudeerrichting van de Bachelor in het Bedrijfsmanagement

Inschrijven

Jouw opleiding

Met een bachelordiploma Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit kan je alle kanten uit. Geniet van tal van opportuniteiten en een carrière in de financiële wereld bij grote bedrijven en organisaties. Is werken voor een werkgever toch niets voor jou? Ook zelfstandig accountant worden is met dit diploma een optie. 

  • Je krijgt specifieke vakken zoals btw, personenbelasting, accounting en ondernemingsrecht die jou helpen om de juiste keuze te maken.
  • Je wordt een kei in de volgende vaardigheden (skills): Business & Law skills, Communication & Soft skills, ICT skills & Professional skills.
  • De opleiding maakt je in het tweede en derde trajectjaar klaar voor beroepsgerichte opleidingsonderdelen zoals typische accountancyvakken en gespecialiseerde fiscale inhouden. Zo stomen we je helemaal klaar voor de arbeidsmarkt.
  • Je laptop wordt jouw beste vriend tijdens deze opleiding.
  • Geïntegreerde projecten vormen de rode draad.
  • Als kers op de taart sluit je af met een leerrijke stage van twaalf weken, die je bovendien ook in het buitenland kan volbrengen.
  • Een interessante studiereis naar Straatsburg en Luxemburg voegen we ook nog toe tijdens jouw opleiding.
  • Jouw verworven skills omzetten naar de praktijk, dat doe je via de professional practices (stage en bachelorproef), die jouw vaardigheden bovendien in de verf zetten.

PXL-diploma's zijn wereldwijd erkend door de NVAO

NVAO geaccrediteerde opleiding

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is opgericht door de Nederlandse en Vlaamse overheid, en is de officiële instantie die een deskundig en objectief oordeel geeft over de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen.

In september 2017 ontving Hogeschool PXL een excellent kwaliteitsrapport van de NVAO.

 

PXL nieuws

Griet Beerten

opleidingshoofd

Met een bachelordiploma van de grootste businessschool uit de regio heb je de beste carrièremogelijkheden in de financiële wereld, binnen talloze bedrijven en organisaties of als zelfstandig accountant.…

Meer
PXL nieuws

dr. Jean-Pierre Segers

departementshoofd

Het departement PXL-Business staat met zijn bacheloropleidingen garant voor een goede aansluiting van theorie en praktijk. De intense contacten met het brede netwerk…

Meer
PXL nieuws

Johan De Coster

werkveld

Het internationale bedrijfsleven heeft dringend nood aan méér professionelen binnen de accountancysector. Er wachten boeiende, afwisselende en goedbetaalde jobs voor afgestudeerden Accountancy-fiscaliteit.

Meer
PXL nieuws

Bob Costermans

alumnus

De opleiding Accountancy-fiscaliteit alsook de hogeschool zijn een start van een nieuw en rijker leven in een toffe, jonge en aangename omgeving waar je buiten stapt met een gezonde dosis…

Meer

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure
digitaal of op papier in je brievenbus

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.
digitaal of op papier in je brievenbus

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Griet Beerten

opleidingshoofd

+32 474 26 28 70

griet.beerten@pxl.be