Inschrijven

Business & languages

Een afstudeerrichting van de Bachelor in het Office management

Inschrijven

Jouw opleiding

Management assistant

Kan je goed omgaan met mensen en ben je communicatief sterk? Met andere woorden: je mond staat nooit stil en je hebt graag mensen om je heen ... Dan is deze opleiding je op het lijf geschreven! Je bent een echte teamplayer, maar ook zelfstandig en meertalig, en je houdt van plannen en organiseren! Kortom, jij bent als office manager een onmisbare schakel voor een vlotte organisatie!

  • De opleiding dompelt je drie jaar (180 studiepunten) onder in verschillende aspecten van de bedrijfswereld.
  • Je verwerft een uitstekende taalvaardigheid in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Informatie correct en duidelijk overbrengen, je kan het allemaal!
  • Je hebt na deze opleiding de juiste bedrijfseconomische en juridische basis om als office manager aan de slag te gaan. Deze kennis verkrijg je door opleidingsonderdelen als bedrijfsmanagement, economie, burgerlijk en handelsrecht, sociale wetgeving en HRM.
  • Front, middle en back office, wat is met dat? Na drie jaar opleiding heb je het juiste inzicht om met zulke termen aan de slag te gaan. Je leert omgaan met kantoorsystemen, Officesoftware en en internettoepassingen.
  • Reeds bij de start van je opleiding krijg je de mogelijkheid je te bekwamen in een domein naar keuze via de keuzetrajecten eXecutive, Eventmanagement en HR.
  • Teamwork makes the dream work! Daarom scherpen we je sociale vaardigheden aan via groepswerk, werkplekleren, stage en onze projectweek in Frankrijk in het derde jaar.
  • Je maakt in elk jaar kennis met de werkvloer door middel van een project. In team bezoek je bedrijven en maak je kennis met de office managers van vandaag.
  • We gooien je voorbereid en onder begeleiding op de werkvloer, zijnde een leerrijke en praktische stage. Ga de uitdaging aan en test je economische vorming, je informaticavaardigheden en je taalvaardigheden.
  • Verleg je grenzen en breng je stage door in het buitenland! Ons uitgebreid internationaal netwerk garandeert hoogkwalitatieve stages buiten de landsgrenzen.

PXL-diploma's zijn wereldwijd erkend door de NVAO

NVAO geaccrediteerde opleiding

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is opgericht door de Nederlandse en Vlaamse overheid, en is de officiële instantie die een deskundig en objectief oordeel geeft over de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen.

In september 2017 ontving Hogeschool PXL een excellent kwaliteitsrapport van de NVAO.

 

PXL nieuws

Kirsten Tomsin

opleidingshoofd

Taalminded organisatietalent! Als office manager ben je de onmisbare schakel voor een vlotte organisatie. Je bent communicatief en houdt van de omgang met mensen. Bovendien ben je een teamplayer,…

Meer
PXL nieuws

dr. Jean-Pierre Segers

departementshoofd

Het departement PXL-Business staat met zijn bacheloropleidingen garant voor een goede aansluiting van theorie en praktijk. De intense contacten met het brede netwerk…

Meer
PXL nieuws

Myriam Schepers

werkveld

Mensen die organisaties leiden, lijken soms op jongleurs in een circus. Ze zijn met tientallen zaken tegelijk bezig en snellen vaak van de ene beslissing naar de andere. Hier kies je voor een job…

Meer
PXL nieuws

Natalie Lefevere

alumna

Office managers worden vaak als administratieve duizendpoot omschreven en daar kan ik zeker van meespreken! Geweldig als je ook van een afwisselende job houdt! Met dit diploma kan je praktisch…

Meer

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure
digitaal of op papier in je brievenbus

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.
digitaal of op papier in je brievenbus

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Kirsten Tomsin

opleidingshoofd

+ 32 485 84 99 88

kirsten.tomsin@pxl.be