Schrijf je in

Graduaat in de Werforganisatie

Schrijf je in

Jouw opleiding

Hogeschool PXL komt met het Graduaat in de Werforganisatie tegemoet aan de reële noden van het werkveld waar vacatures voor dergelijke profielen moeilijk ingevuld geraken. De opleiding Graduaat in de Werforganisatie ontwikkelt samen met het werkveld eXcellente professionals die door hun praktische bouwtechnische kennis en werkplekervaring onmiddellijk inzetbaar zijn in bouwprojecten met beperkte complexiteit. Centraal in hun handelen staan aandacht voor planmatig en opdrachtgericht werken, veiligheid, duurzaamheid, werken in team en levenslang leren.

 

  • De opleiding duurt twee jaar (120 studiepunten).
  • Het eerste opleidingsjaar bestaat uit een gemeenschappelijk traject waar je ondergedompeld wordt in vakinhoudelijke kennis en vaardigheden met betrekking tot materialen, materieel, constructies en uitvoeringstechnieken, de juridische kaders en richtlijnen. Je krijgt inzicht in het maken van een operationele planning en de organisatie van een werf. 
  • In het tweede opleidingsjaar maak je een keuze tussen gebouwen of wegen. Je leert de praktische toepassing van de kwaliteitscontrole en de uitvoeringstechnieken. Je wordt vaardiger in het navigeren in digitale documenten, in het opstellen van werfinrichtingsplannen, in logistiek, in de te volgen rendementen en alle bijhorende administratie.
  • Naast de bovenstaande praktijkgerichte lessen gaat er meer dan 1/3 van de tijd naar werkplekleren. Op die manier kan je de 'just-in-time' aangeboden kennis en vaardigheden meteen inzetten op de werkplek.

Actueel

Agenda

PXL NWS

04.12.2019
Internationale week PXL-Green & Tech
17.09.2019
Geboorteboom voor PXL-Green & Tech
16.09.2019
Geboorteboom voor PXL-Green & Tech

Video

07.09.2019
Infodag
27.04.2019
Infodag

Fotoalbums

pxl in beeld
Infoavond

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Antonio Azzaretti

coördinator graduaatsopleiding

+32 479 45 26 83

antonio.azzaretti@pxl.be