LinkedIn

Wereldwijd zijn 500 miljoen mensen lid van LinkedIn!

LinkedIn blijft fors groeien. Wereldwijd zijn al 500 miljoen mensen lid van het platform, dat in 2003 het levenslicht zag. Ondertussen is LinkedIn actief in meer dan 200 landen. Op de site kunnen mensen zichzelf in de kijker zetten door er hun cv op te publiceren en te laten zien wat hun sterktes zijn op professioneel vlak. Zowel mensen die werkloos zijn als mensen met een succesvolle carrière zijn erop actief, want ook headhunters maken er gebruik van.

Meer dan drie miljoen Belgen hebben een profiel op LinkedIn, het professionele sociale netwerk dat bijna een jaar geleden in handen kwam van technologiereus Microsoft. Daarmee is 60 procent van de Belgische beroepsbevolking lid van de website waarop werkgevers en werknemers elkaar kunnen vinden. De cijfers komen van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid. In de hele Benelux zijn 11 miljoen mensen lid. Bron: De Tijd 24 april 2017

 

Hogeschool PXL netwerk op LinkedIn

Hogeschool PXL investeert in haar netwerk. Ons netwerk heeft als doel de wisselwerking tussen onze stakeholders onderling te versterken. Duizenden afgestudeerden vormen immers samen een krachtig netwerk. Door lid te worden van onze Hogeschool PXL LinkedIn pagina blijf je op de hoogte van ons PXL-NWS.  

Klik hier om deel uit te maken van onze PXL community op LinkedIn. 

 

Klaar om je droomcarrière te beginnen?

Je LinkedIn-profiel is je ‘online’ visitekaartje. Als iemand je naam intypt op internet staat je LinkedIn-profiel vrijwel altijd direct bovenaan. Een goed ingevuld LinkedIn-profiel verhoogt je online zichtbaarheid én vindbaarheid. LinkedIn ‘waardeert’ het, gaat beter voor je werken als je profiel goed is ingevuld, gaat LinkedIn je profiel vaker laten zien. Wanneer is een profiel dan goed ingevuld? Wat moet je als student zeker in je Linkedin-profiel hebben staan?