Inschrijven

Bachelor in het Bedrijfsmanagement (allround)

Inschrijven

Jouw opleiding

Bedrijfsmanagement (allround)

Ben je op zoek naar een veelzijdige opleiding die je volledig klaarstoomt voor een managementfunctie in een multinational, kmo of familiebedrijf? Dan is de opleiding Bedrijfsmanagement allround echt iets voor jou! Wanneer je je diploma van deze opleiding op zak hebt, beschik je over alle competenties op het vlak van marketing, logistiek, finance, IT en verzekeringen om van je eigen onderneming een succes te maken.

  • De opleiding duurt drie jaar (180 studiepunten) en dompelt je gedurende deze periode onder in interessante vakken.
  • We geven je een goede basis mee uit diverse aspecten van de bedrijfswereld: marketing, logistiek, finance, IT, verzekeringen, enz.
  • Je staat met een eerste voet in het werkveld door middel van echte casussen van bedrijven uit de regio. Zo doe je alvast je eerste praktijkervaring op.
  • De focus van de opleiding? Het ontwikkelen van een ondernemende mindset die voor geen enkele uitdaging achteruitdeinst.
  • Ook aan vreemde talen kom je tijdens deze opleiding niets tekort. In het eerste opleidingsjaar staan Frans en Engels op het programma. Vanaf het tweede opleidingsjaar geven we je de keuze om ook Spaans te leren.
  • Aan het einde van je studietraject loop je minimaal twaalf weken stage, eventueel in het buitenland. Op die manier kan je al een eerste ervaring toevoegen aan jouw cv.

PXL-diploma's zijn wereldwijd erkend door de NVAO

NVAO geaccrediteerde opleiding

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is opgericht door de Nederlandse en Vlaamse overheid, en is de officiële instantie die een deskundig en objectief oordeel geeft over de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen.

In september 2017 ontving Hogeschool PXL een excellent kwaliteitsrapport van de NVAO.

 

PXL nieuws

Ben Lambrechts

algemeen directeur

Hogeschool PXL is een warme en kwaliteitsvolle hogeschool: ondernemend, netwerkend, onderzoekend, dienstverlenend, internationaal, democratisch en succesvol.
We hopen dat je aan…

Meer
PXL nieuws

dr. Jean-Pierre Segers

departementshoofd

Het departement PXL-Business staat met zijn bacheloropleidingen garant voor een goede aansluiting van theorie en praktijk. De intense contacten met het brede netwerk…

Meer
PXL nieuws

Jo Nelissen

werkveld

Een studie in het hoger onderwijs combineren met een eigen bedrijf of je bedrijf opstarten tijdens je studie is niet gemakkelijk. Hogeschool PXL bewijst dat het kan en biedt daarvoor vanuit de…

Meer

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure
digitaal of op papier in je brievenbus

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.
digitaal of op papier in je brievenbus

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Griet Beerten

opleidingshoofd

+32 474 26 28 70

griet.beerten@pxl.be