Inschrijven

Graduaat in het Winkelmanagement

Inschrijven

Jouw opleiding

Winkelmanagement

Wil jij straks een eigen winkel of concept store runnen? Denk je daarbij aan de retail, automotive, elektronica of dierenspeciaalzaak? Misschien wil je wel een zaak starten in de dienstensector? Dan kan je alle kneepjes van het vak leren in de opleiding Winkelmanagement. Je leert er alles over het inkoopproces, presenteren van de artikels (visual merchandising) tot het berekenen van marktconforme verkoopprijzen. Omgaan met klanten en medewerkers is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Verkoop is nu eenmaal een mensenzaak. 80 % van je succes hangt af van jouw organisatie en klantvriendelijkheid. In deze opleiding krijg je de nieuwste trends mee.

  • De opleiding neemt je twee jaar (120 studiepunten) mee achter de schermen van de marketingwereld.
  • In het eerste jaar dompelen we je onder in vakinhoudelijke kennis en vaardigheden: o.a. beginselen van marketing, ICT-vaardigheden, verkooptechnieken, commerciële communicatie in meerdere talen, ...
  • Met werkplekleren doe je ervaring op met business to business en maak je kennis met de bedrijfswereld. Bovendien help je mee op een salesafdeling. Een leuke eerste werkervaring gegarandeerd!
  • In het tweede jaar verdiep je je in vakinhoudelijke kennis en vaardigheden: HRM, visual merchandising, recht, ERP, duurzaamheid & MVO.
  • Via werkplekleren leer je managen en innoveren.
  • Kers op de taart is je graduaatsproef. Hierin ga je op zoek naar een oplossing voor een praktisch probleem in de praktijk en werk je deze op de werkplek uit.

Laat je overtuigen door één van onze alumni

 

Laat je overtuigen door onze ambassadeur

Meer info

 

 

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure
digitaal of op papier in je brievenbus

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.
digitaal of op papier in je brievenbus

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Ann Ridel

coördinator graduaatsopleiding

+32 489 78 53 98

ann.ridel@pxl.be