Schrijf je in

Postgraduaat Projectmanagement

Welkom

Klantenprojecten, innovatieprojecten, investeringsprojecten, engineering projecten, onderzoeksprojecten, bouwprojecten, culturele projecten, maatschappelijke projecten, invoering van een kwaliteitssysteem, reorganisatie, … Niet alleen grote bedrijven, maar ook KMO’s en social profit organisaties krijgen steeds vaker te maken met projecten.
Hoe verschillend deze projecten ook zijn, ze hebben allemaal te maken met het introduceren van iets nieuws, het doorvoeren van een verandering in een bepaalde omgeving en voor alle projecten geldt dat ze binnen tijd, budget en scope moeten opgeleverd worden.

Het postgraduaat Projectmanagement biedt zeer diepgaand een structuur voor projecten en technieken voor planning en opvolging. We nemen verschillende methoden en technieken onder de loep, maar gaan ook verder. We kaderen de projecten in het grotere geheel van bedrijfsprocessen en we trainen ook persoonlijke vaardigheden. We blijven bovendien niet stilstaan bij het managen van één project, maar leren ook hoe je de juiste mix van projecten selecteert om een bepaald doel te bereiken, hoe je deze selectie aanpast aan veranderende situaties in de organisatie en hoe je dan meerdere projecten tegelijk managet.
De lessen worden verzorgd door experts uit het werkveld en spelen in op de eigen ervaring van de deelnemers.

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Linda Amel

coördinator

+32 486 75 07 92

linda.amel@pxl.be