Inschrijven

Postgraduaat Projectmanagement

Inschrijven

Welkom

Klantenprojecten, innovatieprojecten, investeringsprojecten, engineering projecten, onderzoeksprojecten, bouwprojecten, culturele projecten, maatschappelijke projecten, invoering van een kwaliteitssysteem, reorganisatie, … Niet alleen grote bedrijven, maar ook kmo's en social profit organisaties krijgen steeds vaker te maken met projecten.
Hoe verschillend deze projecten ook zijn, ze hebben allemaal te maken met het introduceren van iets nieuws, het doorvoeren van een verandering in een bepaalde omgeving en voor alle projecten geldt dat ze binnen tijd, budget en scope moeten opgeleverd worden.

Het postgraduaat Projectmanagement biedt zeer diepgaand een structuur voor projecten en technieken voor planning en opvolging. We nemen verschillende methoden en technieken onder de loep zodat je een eigen selectie en keuze, zelfs je eigen 'methode' kan maken naargelang het type project. Bovendien kaderen we de projecten in het grotere geheel van bedrijfsprocessen en trainen we ook persoonlijke vaardigheden die een projectmanager nodig heeft.
De lessen worden verzorgd door experts uit het werkveld en spelen in op de eigen ervaring van de deelnemers.

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure
digitaal of op papier in je brievenbus

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.
digitaal of op papier in je brievenbus

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Sara Weerts

coördinator levenslang leren

+32 496 97 79 33

sara.weerts@pxl.be