Bedrijven en organisaties

Als bedrijf of organisatie samenwerken met onze junior-collega's (studenten)

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker voor uw bedrijf of organisatie?

Om de binding met organisaties en bedrijven te versterken en tevens internationale kansen en carrière begeleiding te bieden, is Hogeschool PXL een innovatief Career Center gestart in samenwerking met JobTeaser.

Op het PXL Career Center vinden studenten en alumni alles omtrent carrièrebegeleiding en oriëntatie. Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen zij vacatures, stages en studentenjobs vinden die overeenkomen met hun eigen profiel en wensen. De mobiele app maakt het mogelijk om te solliciteren on-the-go. Tevens kunnen gebruikers zich als bezoeker of deelnemer aanmelden voor evenementen, tips en tricks ontdekken of deel uit maken van CV Talentboeken.

Om de PXL-community te versterken is het PXL Career Center bereikbaar met een eigen toegang voor bedrijven. Wij nodigen u graag uit om uw bedrijf of organisatie kenbaar te maken en onze studenten en alumni direct te bereiken via het platform. U kan vacatures direct uploaden in het platform en op elk moment inloggen om vacatures en kandidaten te beheren. Uw persoonlijk bedrijfsprofiel maakt het mogelijk om uw employer branding te versterken via foto’s, video’s, nieuws en teaminformatie.

Samen bereiden wij junior-collega’s voor op de toekomst. Collega’s binnen de school, alumni, student of organisatie: allen komen samen op het PXL Career Center.

Wilt u graag meer weten over het PXL Career Center? Neem dan contact op via careercenter@pxl.be

Maak hier uw bedrijfsprofiel aan met employer branding en vacaturebeheer

Bent u op zoek naar jobstudenten? Dan kan u rechtsreeks contact opnemen met de Jobdienst van onze dienst Studentenvoorzieningen:

Zoekt u een stagiair(e) voor uw bedrijf of organisatie, of reikt u graag een onderwerp aan voor een bachelorproef? 

Om een stageplaats in uw bedrijf of organisatie in te vullen of om te achterhalen of uw onderzoeksvraag in aanmerking komt voor een bachelorproef, kan u rechtstreeks contract opnemen met de stagecoördinatoren van onze opleidingen.

Ter inspiratie kan u de meest in het oog springende bachelorproeven van onze afgestudeerden gebundeld terugvinden in de PXL Talentenkrant. Een ruimere selectie van eindwerken vindt u via DoKS.

PXL zoekt bedrijven en organisaties voor werkplekleren

Vanaf september 2019 bereiden we ons opleidingsaabod uit met 15 nieuwe graduaatsopleidingen. Voor de graduaatsopleidingen bestaat minimaal een derde van de studieomvang uit werkplekleren (leren op de werkplek). Met dit vernieuwd aanbod kunnen we nog beter inspelen op de noden uit het werkveld, en kunnen we voor iedere student de juiste opleiding aanbieden.

Ook uw bedrijf of organisatie kan hieraan meewerken.

Meer hierover kan u hier terugvinden

Als bedrijf of organisatie samenwerken met onze experten

Wil u een beroep doen op onze expertise in de vorm van advies, dienstverlening of contractonderzoek?

Via PXL-Research kan u een beroep doen op de know-how en ervaring van de expertisecentra en -cellen die Hogeschool PXL heeft uitgebouwd in de domeinen Innovatief Ondernemen, Smart ICT, Bouw en Energie, Log-IC, Bio-Research, Zorginnovatie, Social Work-Research, Onderwijsinnovatie, MAD-Research en Music-Research.

Geïnteresseerd? Neem dan zeker een kijkje op de website van PXL-Research.

Bent u op zoek naar navormingen, gespecialiseerde vervolgopleidingen of vormingen op maat?

Via PXL-Congress bieden we u een ruime waaier aan levenslang leren aan: avondonderwijs, werken & studeren, vervolgopleidingen, professionele trainingen en in-company opleidingen op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer informatie kan u nalezen op in de rubriek Levenslang leren op de website van PXL-Congress.

Bent u op zoek naar ondersteuning voor de organisatie van uw event?

PXL-Congress beschikt over een multifunctionele infrastructuur en heeft alles in huis voor het organiseren van een succesvol congres, evenement, beurs of andere activiteit. Ons centrum beschikt over alle modern comfort, toegespitst op de specifieke verwachtingen van de huidige bezoekers. We streven naar een optimale klantentevredenheid.

Meer informatie hierover vindt op de website van PXL-Congress.