Bedrijven en organisaties

Als bedrijf of organisatie samenwerken met onze junior-collega's (studenten)

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker voor uw bedrijf of organisatie?

Als werkgever kan u steeds een beroep doen op onze plaatsingsdienst om de geschikte kandidaten te vinden voor uw vacatures. 

U kan de publicatie van uw vacatures in onze vacaturedatabank online aanvragen. Na een interne goedkeuring kunnen ze geraadpleegd worden door onze junior-collega's en alumni.

Voor andere vragen over aanwerving van nieuwe werknemers kan u onze plaatsingsdienst rechtstreeks contacteren via:

Bent u op zoek naar jobstudenten? Dan kan u rechtsreeks contact opnemen met de Jobdienst van onze dienst Studentenvoorzieningen:

Zoekt u een stagiair(e) voor uw bedrijf of organisatie, of reikt u graag een onderwerp aan voor een bachelorproef? 

Om een stageplaats in uw bedrijf of organisatie in te vullen of om te achterhalen of uw onderzoeksvraag in aanmerking komt voor een bachelorproef, kan u rechtstreeks contract opnemen met de stagecoördinatoren van onze opleidingen.

Ter inspiratie kan u de meest in het oog springende bachelorproeven van onze afgestudeerden gebundeld terugvinden in de PXL Talentenkrant. Een ruimere selectie van eindwerken vindt u via DoKS.

Als bedrijf of organisatie samenwerken met onze experten

Wil u een beroep doen op onze expertise in de vorm van advies, dienstverlening of contractonderzoek?

Via PXL-Research kan u een beroep doen op de know-how en ervaring van de expertisecentra en -cellen die Hogeschool PXL heeft uitgebouwd in de domeinen Innovatief Ondernemen, Smart ICT, Bouw en Energie, Log-IC, Bio-Research, Zorginnovatie, Social Work-Research, Onderwijsinnovatie, MAD-Research en Music-Research.

Geïnteresseerd? Neem dan zeker een kijkje op de website van PXL-Research.

Bent u op zoek naar navormingen, gespecialiseerde vervolgopleidingen of vormingen op maat?

Via PXL-Congress bieden we u een ruime waaier aan levenslang leren aan: avondonderwijs, werken & studeren, vervolgopleidingen, professionele trainingen en in-company opleidingen op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer informatie kan u nalezen op in de rubriek Levenslang leren op de website van PXL-Congress.

Bent u op zoek naar ondersteuning voor de organisatie van uw event?

PXL-Congress beschikt over een multifunctionele infrastructuur en heeft alles in huis voor het organiseren van een succesvol congres, evenement, beurs of andere activiteit. Ons centrum beschikt over alle modern comfort, toegespitst op de specifieke verwachtingen van de huidige bezoekers. We streven naar een optimale klantentevredenheid.

Meer informatie hierover vindt op de website van PXL-Congress.