Nacht van de leraar

De agenda stroomt vol met vergaderingen, oudercontacten en mosselsoupers. Afgewisseld met een leuk uitje met collega’s of eens blijven plakken in de schoolbar. Eén ding is zeker: Feesten dat kunnen de Limburgse leraren en voor één keer hoeft het feestcomité van jullie school niet het initiatief te nemen om eens uit de bol te gaan, want op vrijdag 4 oktober zijn jullie onze party-animals op onze eerste editie van de nacht van de leraar.

Met deze actie wil Hogeschool PXL i.s.m. Het Belang van Limburg zijn waardering voor het lerarenberoep uiten en alle Limburgse leraren belonen met een echte fuif. Wie op sociale media aanklikt en deelt dat hij naar deze party komt toont aan iedereen dat hij de coolste en bijna meest gevraagde job ter wereld heeft en klaar is om de beentjes te strekken op Hasselts grootste dansvloer. Want wie wil er nu niet eens gratis feesten met alle leraren uit Limburg?
Als headliner hebben we een Vlaams muzikaal wonder! Het aantal plaatsen is beperkt en toegang is gratis mits registratie via deze link: 

https://bit.ly/2lML6l8

Doelgroep: Iedereen die leraar is in een Limburgse basisschool of school voor secundair onderwijs

Datum: Vrijdag 4 oktober 2019 I 20u00 tot 02u00

Locatie: Versuz Hasselt

Deelnameprijs: Gratis