Inschrijven

Postgraduaat Educational leadership

Welkom

Wil jij een excellente onderwijsprofessional of leidinggevende worden in het educatieve domein? Wil je leiderschapskwaliteiten verder professionaliseren en zo streven naar hoge onderwijskwaliteit en effectieve onderwijsleerprocessen? Dan is een postgraduaat 'Educational leadership' iets voor jou!

Hogeschool PXL richt in samenwerking met Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg (Fontys OSO) Nederland vanaf academiejaar 2019-2020 het postgraduaat 'Educational leadership' in. Wil je na het behalen van het postgraduaat ook nog graag je masterdiploma halen, dan kan je ervoor kiezen verder te studeren aan Fontys.

Erkenning master in België en verloning

Is het getuigschrift ‘Master educational needs’ ook in België geldig? Ja! Volgens een besluit van de Vlaamse Regering in 2010 is de Neder­landse graad van ‘Master’ uitgereikt door een door NVAO geaccrediteerde hoger onderwijsinstelling (hogeschool of universiteit) gelijkwaardig aan de Vlaamse graad van ‘Master’.

Het diploma geeft toegang tot een betaling op masterniveau voor alle jobs buiten het onderwijs waarvoor een master wordt gevraagd. In het onderwijs kan de betaling als master voor lesopdrachten in de tweede en derde graad secundair onderwijs en voor alle diverse functies buiten lesopdrachten indien uitgeschreven op masterniveau (vb. directeurs).

Wil je de verloning van jouw ambt exact weten? Klik hier voor meer info.

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure
digitaal of op papier in je brievenbus

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Brochure

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure.
digitaal of op papier in je brievenbus

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Claudia Lento

coördinator

claudia.lento@pxl.be