PXL App

PXL IN JE BROEKZAK

Op vraag van de PXL-Studentenraad startte de hogeschool het voorbije academiejaar met de ontwikkeling van een PXL-App. De app zal vanaf dinsdag 10 november 2020 beschikbaar zijn in de App Store van Apple en de Play Store van Google. Deze app komt tegemoet aan de vraag van heel wat studenten naar een vlottere communicatie.

Een greep uit de reacties die we hoorden in de studentencommissies en de studentenraad: “We krijgen teveel mails”, We moeten onze info op heel wat platformen gaan zoeken”, “We hebben nood aan een plek waar alles gebundeld wordt’.

DOWNLOAD HIER DE APP

  

Dankzij de PXL-App kan je je persoonlijke lesrooster met de juiste lokalen raadplegen, incl. de wijzigingen hieraan. Je wordt op de hoogte gebracht van de afwezigheid van een lector, het aanbod van studentenbegeleiding, studie- en examentips. Je ontvangt info over studieplekken, het aanbod rond gezondheid, cultuur en sport, mededelingen over mobiliteit, parkeren en verbouwingen, en zo veel meer.
Deze info krijg je voortaan binnen op je favoriete device: je smartphone! Snel en binnen handbereik: PXL IN JE BROEKZAK DUS.