Inschrijven

Bachelor na bachelor in de Interdisciplinaire ouderenzorg

Inschrijven

Welkom

Door de vergrijzing van de bevolking ontstaat er een steeds groter wordende en heterogene groep van ouderen met diverse mogelijkheden en behoeften. Deze snelle demografische evolutie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Het departement PXL-Healthcare wil graag inspelen op deze actuele en maatschappelijke tendensen door een bachelor-na-bacheloropleiding in de Interdisciplinaire ouderenzorg aan te bieden als verdere professionalisering in het werken met ouderen. In deze vervolgopleiding staat innovatie rond veroudering en ouderenzorg centraal.

Er bestaat echter geen enkele opleiding in Vlaanderen die het verouderingsproces benadert vanuit een interdisciplinaire invalshoek waarbij zowel gerontologische als geriatrische inzichten centraal staan. De uitdaging voor deze opleiding ligt erin om zorg- en dienstverleners in de ouderenzorg op te leiden in het werken met ouderen vanuit een empowerende visie gericht op maximale participatie en autonomie van de oudere.

 
 
PXL nieuws

Suzy Aerden

alumni

Deze opleiding zorgt ervoor dat je ouderen beter kunt begrijpen en begeleiden. Daarnaast leer je ook hoe je de opgedane kennis kan overbrengen naar anderen. Uniek aan deze opleiding is dat mensen…

Meer
PXL nieuws

Bianca Vosters

coördinator

.

 
 

Meer
image

BAIOZ - Voorstelling opleiding

PXL-aanbod

Ontdek ons volledige aanbod in de PXL-brochure
digitaal of op papier in je brievenbus

PXL krant

Klik op de afbeelding om de krant in pdf-formaat te downloaden

Contact

{this.field(title)}

Bianca Vosters

coördinator

+32 485 69 53 23

bianca.vosters@pxl.be