Infosessies hoger onderwijs

Heel wat secundaire scholen organiseren activiteiten in het kader van een gerichte studiekeuzebegeleiding voor hun laatstejaarsleerlingen en hun ouders. Uiteraard willen wij u graag helpen om deze initiatieven mee in te vullen door het geven van een algemene presentatie over studeren in het hoger onderwijs, slaagkansen en succesfactoren, kostprijs, studiepunten en dergelijke.

Ook het toelichten van de eigenheid van Hogeschool PXL en een voorstelling van onze departementen en opleidingen doen wij met alle plezier. Dit kan via een presentatie, het organiseren van of het deelnemen aan een infobeurs bij u op school, of via het verdelen van flyers en brochures.

Voor deze activiteiten komen wij graag naar uw school, maar u kan deze sessies eveneens in onze gebouwen in Hasselt of in Diepenbeek organiseren. Misschien denkt u eraan om binnenkort voor de eerste keer een gestructureerd aanbod te organiseren voor het informeren van uw leerlingen en hun ouders, en zoekt u ondersteuning bij de organisatie en het zoeken van partners zoals andere instellingen hoger onderwijs, oud-studenten? Ook dan helpen wij u graag!

Contact en informatie: Elke Martens, Relatiebeheerder Secundair Onderwijs Hogeschool PXL, Gsm +32 484 351 873, elke.martens@pxl.be