Studentpoints

Student points

Om zoveel mogelijk studenten op een goede en efficiënte manier te helpen, werden er vier zogenaamde 'student points' ingericht. Een student point is de groene zone die op elke campus op het gelijkvloers ingericht is. Je kan er elke lesdag terecht tijdens de werkuren, met of zonder afspraak.

In Hogeschool PXL zijn er vier student points:

  • Student point Campus Elfde Linie (PXL-Business, PXL-IT, PXL-Music en PXL-MAD)
  • Student point Campus Vildersstraat (PXL-Education, PXL-Media & Tourism en PXL-Social Work)
  • Student point Campus Diepenbeek (PXL-Tech)  
  • Student point Campus Guffenslaan (PXL-Healthcare).

Het is een 'support' point waar iedereen met vragen terecht kan (studenten, toekomstige studenten, ouders, …). In een student point zijn zowel de trajectbegeleiders, de studentenondersteuners als de ombudspersonen werkzaam. Aan elke opleiding zijn een trajectbegeleider, studentenondersteuner en ombudspersoon verbonden.

De contactgegevens van trajectbegeleiders, studentenondersteuners en ombudspersonen per campus vind je terug in de rubriek Contact onder het item 'Onze student point's.

Wil je met een specifieke begeleider een afspraak maken dan doe je dit best via http://afspraken.pxl.be of via het persoonlijke e-mailadres van de desbetreffende begeleider.

Er zijn ook twee centrale coördinatoren werkzaam op vlak van studentenbegeleiding, onder Directie Student & Voorzieningen. Zij werken het Hogeschool PXL-brede beleid rond studentenbegeleiding uit, maken deel uit van de dienst studievoortgang en coördineren de werking van de student points.

Heidi Croes
directeur Student & Onderwijs

e-mail: heidi.croes@pxl.be

tel. + 32 11 77 58 01
gsm + 32 495 26 47 27

Bea Kreemers
coördinator Studentenondersteuning
e-mail: bea.kreemers@pxl.be
tel. +32 11 77 58 65

gsm +32 487 18 47 83

Anneleen Huisman
coördinator Studieloopbaanbegeleiding
e-mail: anneleen.huisman@pxl.be
tel. + 32 11 77 58 64
gsm + 32 486 04 61 66