Missie - Visie

Missie

Het aanbieden van een state of the art catering, waarbij er rekening wordt gehouden met kwaliteitsvolle voeding in een gecertificeerde omgeving.

PXL-Catering is een dienst binnen de Directie Onderzoek & Dienstverlening. PXL-Catering richt zich op twee deelgebieden, namelijk de studentencatering en de catering voor het PXL-netwerk. Onder deze laatste wordt verstaan de catering voor de netwerking tussen academici en ondernemers, met andere woorden interne en externe events en vormingsactiviteiten.

PXL-Catering is een onderneming waar mensen met veel 'goesting' elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven.

Visie

PXL-Catering werkt steeds zo universeel mogelijk. PXL-Catering werkt enkel doelgroepgericht waar nodig. Concreet betekent dit dat er een breed aanbod is waar ook andere culturen hun gading vinden.

PXL-Catering beheert niet, we ondernemen. En dat doen we samen met de hogeschool. In onze visie is het verlenen van gastvrijheid het verlengstuk en de versterking van de kernwaarden en de representativiteit van de hogeschool.

Het verlenen van ongekende gastvrijheid is hierin het overkoepelende thema waarbij wij gebruik maken van kwaliteitsproducten.

Ongekende gastvrijheid

"Service wordt pas gastvrijheid als deze onvergetelijk is." "Niet klaarzetten, maar klaar staan." Quotes die gelden als je een ongekende gastvrijheid wil verlenen. Binnen onze dienst borgen we dit door ons model van meer aandacht.

Wij creëren positieve & waardevolle momenten in het dagelijks leven van onze gasten.

Deze gastvrijheid brengen wij in een aanbod dat toegankelijk is voor elke bezoeker, rekening houdend met hun specifieke mogelijkheden, niet enkel op vlak van middelen, maar ook op vlak van overtuigingen.

Kwaliteitsproducten

We bereiden al onze gerechten zoveel mogelijk van rauwe ingrediënten (zoveel mogelijk verkregen via lokale partners) en, indien mogelijk, in het zicht van de gasten. Door deze toegevoegde beleving zien we dat de klantentevredenheid stijgt.

Wij verzorgen eten en drinken onder het dak van onze klanten, waarbij wij voortdurend streven naar een positief perspectief voor alle betrokkenen.

Wij voegen waarde toe aan de kernactiviteiten van onze klanten.

Kernwaarden

Onze kernwaarden gastvrij, betrokken en vertrouwen geven richting aan hoe wij invulling geven aan onze missie en visie:

  • gastvrij: een warm welkom voor iedereen
  • betrokken: duurzaam, met aandacht, mensgericht en gedreven
  • vertrouwen: wederzijds vertrouwen in de samenwerking tussen onze klanten, gasten, medewerkers en partners.