Standaard Student Shop

Algemeen

In Standaard Student Shop kunnen zowel studenten als personeelsleden van Hogeschool PXL terecht voor een uitgebreid aanbod aan producten en diensten.

Het hele academiejaar staan Ellen en Fienny voor jullie klaar en is de winkel doorlopend open van 8.15 – 16.30 uur. Op vrijdag is de winkel doorlopend open van 8.15 – 16 uur. Tijdens de schoolvakanties is de Standaard Student Shop gesloten.

Waarvoor kan je in de Standaard Student Shop terecht?

De twee belangrijkste diensten zijn het verkopen van cursussen en handboeken en het ter beschikking stellen van kopieertoestellen.
Daarnaast vind je er kranten, tijdschriften, boekenbonnen, wenskaarten, schoolgerief en kantoormateriaal. Ook voor het inbinden van (eind)werken kan je bij ons terecht.

Tijdens de start van het academiejaar in september voorzien we uitzonderlijke openingsuren om alle studenten zo snel mogelijk aan hun handboeken en cursussen te helpen.
De handboeken- en cursuslijsten vind je terug via Blackboard (Bookshop/Cursusdocumenten).

Standaard Student Shop beschikt over enkele kopieerapparaten. Deze toestellen kunnen worden gebruikt met de PingPing-kaart. 

Bestelfaciliteiten

Als het boek of de cursus niet meer voorradig is, kunnen deze zonder problemen worden bijbesteld. Een cursus kan na een drietal dagen afgehaald worden. Bij de bestelling van een boek moet je rekening houden met een levertermijn van enkele dagen tot een drietal weken in uitzonderlijke gevallen.
Naast handboeken en cursussen kun je ook alle andere boeken, of het nu gaat over de nieuwste roman of een wetenschappelijk naslagwerk, bij ons bestellen.

Contact

sb.hasseltcampuspxl@standaardboekhandel.be

Contactpersonen

{this.field(title)}

Ellen Meynen


medewerker bookshop

+32 11 77 58 14

ellen.meynen@pxl.be
{this.field(title)}

Fienny Brouns


medewerker bookshop

+32 11 77 58 15

fienny.brouns@pxl.be