Online shop

Opstart PXL-Catering vanaf 18 mei 2020

Graag jullie aandacht voor volgende richtlijnen:

  • Alle PXL-restaurants blijven gesloten.
  • PXL-Catering Campus Elfde Linie gaat open als productieplaats.
  • Het nuttigen van de maaltijd kan niet in sociale ruimtes (restaurants, bibliotheek, leslokalen, personeelskamers, buitenruimtes, ...) op de campus.

  • Personeel voorziet lunchpauzes in eigen bureau
  • Automaten blijven functioneren.
  • Na de les of het examen dienen de studenten onmiddellijk individueel de campus te verlaten (zij lunchen niet op de campus).

PXL-Catering Delivery

Looking for awesome food to enjoy @ home?
Get delivery from the best local PXL-restaurants, more than just your average take-away.

Eerste fase van 18 mei tot 31 augustus 2020

Studenten en collega's kiezen hun favoriete take-away gerecht uit een beperkt aanbod via de app vóór 10.00 uur. Je rekent af via je persoonlijke bankrekening. In deze opstartfase geniet elke PXL- en UHasselt-gebruiker van het voordeligste tarief.

Zeer belangrijk: vul in het opmerkingenveld jouw naam en kantoor-/lokaalnummer in en wij leveren tot aan de deur binnen Hogeschool PXL volgens de geldende coronarichtlijnen. Bij grotere volumes eenpansgerechten om thuis op te warmen, neem je na bestellen en afrekenen best contact op met catering@pxl.be om af te spreken hoe de koude keten gerespecteerd kan worden.

Bestellen doe je via deze link of via onderstaande QR-code.

 

Tweede fase vanaf september 2020

Vanaf september 2020 wordt er prijsdifferentiatie toegepast aan de hand van het studenten-/personeelsnummer.

Afhankelijk van de coronarichtlijnen zal bepaald worden hoe dit systeem evolueert. Het doel is enerzijds blijvende departementale leveringen binnen alle departementen met een afhaalpunt op de campus en anderzijds snelservice bij afhaalgerechten: geen wachttijden aan de kassa want betalen doe je op het moment dat je je bestelling plaatst.

Lees hier de handleiding.