Selecteer "Alle cookies accepteren" als u akkoord gaat met het opslaan van essentiële cookies, analytische cookies, marketingcookies en social media cookies. Door op "Cookie-voorkeuren aanpassen" te klikken kan u uw voorkeuren beheren. Cookiebeleid

Essentiële cookies
zijn noodzakelijk voor een normaal bezoek aan de website om puur technische redenen. Aangezien dit een technische noodzaak is, hoeven we u alleen op de hoogte te stellen van deze cookies, en worden ze geïnstalleerd bij het bezoeken van de website.

Analytische cookies
houden bij hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld om het verkeer op de website te meten of hoe vaak een pagina wordt geraadpleegd. We gebruiken deze informatie om de gebruikerservaring en prestaties van onze website en diensten te analyseren. Voor het plaatsen van deze cookies zullen wij uw toestemming vragen.

Marketingcookies
verzamelen informatie om relevante gesponsorde inhoud over onze producten en producten die door derden worden aangeboden te leveren. Ze volgen gebruikers op onze website om op basis van hun voorkeuren advertenties te tonen die relevant en interessant zijn voor onze bezoekers. Deze cookies worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Social media cookies
worden gebruikt wanneer u informatie deelt via een deel knop voor social media op onze website, of wanneer u social media content raadpleegt via onze website, bijvoorbeeld bij het bekijken van een Vimeo-filmpje. Voor het plaatsen van deze cookies is uw toestemming vereist.

Cookie-voorkeuren aanpassen

Campus Vildersstraat

Summer! Pizza - Softijs - Poke bowl ♥ (19/05/2022)

Dagsoep

Tomatensoep (Ma en woe en vrijd) met balletjes afwisselend met ajuinsoep op dinsdag en op donderdag pastinaaksoep

 

Hoofdgerecht

11u30 - 13u30

Vlaamse klassiekers traditioneel en varianten "Future proof" plant based

Stoofvlees of vol-au-vent

Dish of he day

Vogelnestjes in tomatensaus

of

Vis van de week (Zalm wordt tijdelijk geschrapt omwille van de zéér dure aankoopprijs = € 6,00 per portie puur product)

Aardappelbereiding naar keuze

Future proof:

Vidé no chicken

Vegan vol-au-vent  ACTIE in mei € 3,00

REGENBOOG pasta

De 'Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie' - jaarlijks op 17 mei - is een dag waarop organisaties internationaal aandacht vragen voor het verschijnsel homohaat en de sociale onwenselijkheid daarvan.

Nagerecht

Gebak - zuivel - fruit - huisgemaakte desserts

Weeksoep: Tomatensoep met balletjes (Ma en woe en vrijd) afwisselend en minestrone op dinsdag en Groentesoep op donderdag
Veggie & Vegan: Actie veggie vol-au-vent € 3,00 // Gevulde portobello's
Italian food: Spaghetti Ragu / wit of volkoren pasta - Lasagne con forno
Suggestie: Slaatje met kaas of garnaalkroket
Health Food: Poke bowl diverse soorten nu ook S U S H I
Snack van de Dag: Pizza S C A M P I

Summer! Pizza - Softijs - Poke bowl ♥ (20/05/2022)

Dagsoep

Tomatensoep (Ma en woe en vrijd) met balletjes afwisselend met ajuinsoep op dinsdag en op donderdag pastinaaksoep

 

Hoofdgerecht

11u30 - 13u30

Vlaamse klassiekers traditioneel en varianten "Future proof" plant based

Stoofvlees of vol-au-vent

Dish of he day

Kipfilet champignonroom

of

Vis van de week (Zalm wordt tijdelijk geschrapt omwille van de zéér dure aankoopprijs = € 6,00 per portie puur product)

Aardappelbereiding naar keuze

Future proof:

Vidé no chicken

Vegan vol-au-vent  ACTIE in mei € 3,00

REGENBOOG pasta

De 'Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie' - jaarlijks op 17 mei - is een dag waarop organisaties internationaal aandacht vragen voor het verschijnsel homohaat en de sociale onwenselijkheid daarvan.

Nagerecht

Gebak - zuivel - fruit - huisgemaakte desserts

Weeksoep: Tomatensoep met balletjes (Ma en woe en vrijd) afwisselend en minestrone op dinsdag en Groentesoep op donderdag
Veggie & Vegan: Actie veggie vol-au-vent € 3,00 // Gevulde portobello's
Italian food: Spaghetti Ragu / wit of volkoren pasta - Lasagne con forno
Suggestie: Slaatje met kaas of garnaalkroket
Health Food: Poke bowl diverse soorten nu ook S U S H I
Snack van de Dag: Pizza S C A M P I