Selecteer "Alle cookies accepteren" als u akkoord gaat met het opslaan van essentiële cookies, analytische cookies, marketingcookies en social media cookies. Door op "Cookie-voorkeuren aanpassen" te klikken kan u uw voorkeuren beheren. Cookiebeleid

Essentiële cookies
zijn noodzakelijk voor een normaal bezoek aan de website om puur technische redenen. Aangezien dit een technische noodzaak is, hoeven we u alleen op de hoogte te stellen van deze cookies, en worden ze geïnstalleerd bij het bezoeken van de website.

Analytische cookies
houden bij hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld om het verkeer op de website te meten of hoe vaak een pagina wordt geraadpleegd. We gebruiken deze informatie om de gebruikerservaring en prestaties van onze website en diensten te analyseren. Voor het plaatsen van deze cookies zullen wij uw toestemming vragen.

Marketingcookies
verzamelen informatie om relevante gesponsorde inhoud over onze producten en producten die door derden worden aangeboden te leveren. Ze volgen gebruikers op onze website om op basis van hun voorkeuren advertenties te tonen die relevant en interessant zijn voor onze bezoekers. Deze cookies worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Social media cookies
worden gebruikt wanneer u informatie deelt via een deel knop voor social media op onze website, of wanneer u social media content raadpleegt via onze website, bijvoorbeeld bij het bekijken van een Vimeo-filmpje. Voor het plaatsen van deze cookies is uw toestemming vereist.

Cookie-voorkeuren aanpassen

Campus Diepenbeek

Vrijdag (26/04/2024)

Soep

Tomatensoep met balletjes

Future proof

Smashburger

Future proof Kebab en looksaus

Spaghetti Bolognaise plant based

 

Dagschotel

Tlayuda met zwarte bonenpasta, chorizo en tatemeda

Mexicaans - Calzone

Klassiekers: Vol au vent of rundsstoofvlees
Streetfood: Gegrilde asperges met buikspek
Pokebowl: DIverse bowls met vis vlees gevogelte en plant based
Italian food: Spaghetti bolognaise - Pasta à la Flamande met asperges ei en hesp
Health Food: Broodje “parmiziano” (Parma ham/ zongedroogde tomaat/ Parmezaan schilfers/ rucola)

Maandag (29/04/2024)

Soep

Paprikasoep met chorizo

Future proof

Smashburger

Tikka Masala met geroosterde bloemkool en cashewnoten. lekkere en gezonde keuze.

Spaghetti Bolognaise plant based

 

Dagschotel

Mixed grillbrochette stroganof en kroketten

Klassiekers: Vol au vent of rundsstoofvlees
Streetfood: Chili cheese dog with chips&dips
Pokebowl: DIverse bowls met vis vlees gevogelte en plant based
Italian food: Spaghetti bolognaise - Mac & Cheese "Mexican style"
Health Food: Broodje “parmiziano” (Parma ham/ zongedroogde tomaat/ Parmezaan schilfers/ rucola)

Dinsdag (30/04/2024)

Soep

Paprikasoep met chorizo

Future proof

Smashburger

Tikka Masala met geroosterde bloemkool en cashewnoten. lekkere en gezonde keuze.

Spaghetti Bolognaise plant based

 

Dagschotel

Barbeque outside

Klassiekers: Vol au vent of rundsstoofvlees
Streetfood: Chili cheese dog with chips&dips
Pokebowl: DIverse bowls met vis vlees gevogelte en plant based
Italian food: Spaghetti bolognaise - Mac & Cheese "Mexican style"
Health Food: Broodje “parmiziano” (Parma ham/ zongedroogde tomaat/ Parmezaan schilfers/ rucola)

1 Mei feestdag - Catering gesloten (1/05/2024)

Soep

Future proof

Dagschotel

Donderdag (2/05/2024)

Soep

Tomatensoep met balletjes

Future proof

Smashburger

Tikka Masala met geroosterde bloemkool en cashewnoten. lekkere en gezonde keuze.

Spaghetti Bolognaise plant based

 

Dagschotel

Premium Rib's - American Coleslaw - grilled potato

Klassiekers: Vol au vent of rundsstoofvlees
Streetfood: Chili cheese dog with chips&dips
Pokebowl: DIverse bowls met vis vlees gevogelte en plant based
Italian food: Spaghetti bolognaise - Mac & Cheese "Mexican style"
Health Food: Broodje “parmiziano” (Parma ham/ zongedroogde tomaat/ Parmezaan schilfers/ rucola)